10 от най-харесваните и запомнящи се хитове на Глория

39
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Публикувано от admin на 28.06.2013

На 28 юни 2013 г. своя 40-ти рожден ден празнува певицата Глория. Тя е една от най-популярните и обичани певици у нас. Наричат я Примата и Кралицата на поп-фолка. За над 20 години на музикалната сцена тя успява да се наложи и задържи позициите си, като не спира да експериментира и радва феновете си. Зад гърба си има редица студийни албуми и два големи концерта в зала 1 на НДК. Всъщност Глория е артистичният псевдоним на Галина Пенева Иванова. Певческата си кариера тя започва в оркестър „Извор“, Русе, през 1991 г. През 1993-94 г. работи като вариететна певица и пътува из цяла България. Записва първата си песен „Нека останем приятели“ през 1994 г., издадена в сборен албум на „Фолктон“.

Виж още: 10 от хитовете на Галена, допринесли за нейния успех 10 от най-големите хитове на Камелия

През същата година се запознава с Митко Димитров и става първата певица, която „Пайнер студио“ продуцира. Първият й албум „Щастието е магия“ излиза през ноември. Глория е неколкократен носител на приза „Певица на годината“. Отново през 1994 г. певицата се запознава с Илия Загоров, с когото по-късно заживява. На 30 септември 1996 г. се ражда дъщеричката им Симона. През 2007 г. Глория участва в музикалното риалити на bTV „Music Idol“, продуцирано от Слави Трифонов. Тази година пък беше една от танцуващите звезди в „Dancing strars“ по Нова ТВ, където си партнираше със Светлин Димитров. Двамата бяха добър тандем, но за съжаление отпаднаха на метри преди финала.

За себе си Глория казва, че прави всичко еднакво добре. Обича да се захваща с много неща, понякога се затруднява, но успява да се справи, защото е организиран човек. Ето 10 от най-харесваните й и запомнящи се хитове.

1. Ако те няма

2. Феникс

3. Кръговрат (дует с група Луна)

4. Ангел с дяволска душа

5. Можеш ли да ме обичаш

6. За добро или зло

7. Крепост

8. Не сме безгрешни (дует с Азис)

9. Уморих се от теб

10. Откраднат миг

В.И.

Коментари

коментар(а)