Модерни клинове – Хубава жена

36
Добави коментар

Клинът, хита на 80-те триумфално се завърна на модния подиум още през миналата година. Той е топ тенденция в модата през последните сезони.

Клиновете са удобни и практични. Подходящи са както за ежедневието, така и за по-специален повод в комбинация с атрактивна горна дреха.

Клинът може да се носи практически с всичко. В комбинация с пола, рокля, туника и др
Вижте как клиновете присъстват в облеклото на звездите –  в ежедневието и във вечерния тоалет:

Някои идеи как да носим клин като холивудска звезда 🙂

През този сезон са модерни ярките цветове. Освен класиката на черното и бялото, дизайнерите лансират в новите си колекции метални клинове, предимно сребърни и златни

Удобни и практични, клиновете успешно могат да заменят панталона в гардероба. Още един техен плюс е и значително по-ниската им цена.

В тези времена на икономическа стегнация, факторът цена може да е водещ при избора на дрехи за новия сезон, въпреки че всяко правило си има изключения – в случая това е Nicolas Ghesquiere, дизайнер на Balenciaga.

Дизайнерът създаде златен клин, който удиви всички. Първоначално замисълът му бил клинът да е изработен от чисто злато, но в последствие разработил разкошна, скъпоценна тъкан от злато. Неговото произведение на изкуството струва 100 000$

Още идеи какво да облечем:
Как да съчетаем дрехи и обувки в метални цветове
Кожени панталони
Как да съчетаваме фигурални чорапогащи