Къци Вапцаров се връща на екран

2
Добави коментар
mignews
mignews

Къци Вапцаров се завръща на екран. Култовото му шоу „Риск печели, риск губи“ тръгва по ТВ7 от 8 юли. Емблематичната кръстословица ще забавлява зрителите всеки делничен ден от 12 часа. Шоуто ще раздава ежедневно големи парични и предметни награди, като най-привлекателен ще е суперджакпотът на Колелото на късмета. Той ще е на стойност 100 000 лв.

Първите записи на „Риск печели, риск губи“ ще бъдат в периода 5-7 юли в студиата на предаването на ул. „Цар Самуил“ 32 в София. На място всеки желаещ да участва може да се включи в играта. Предаването обявява и кастинг за емблематичните за шоуто „Момичета на късмета“. Всички чаровни млади дами, които обичат да танцуват, могат да получат повече информация за кастингите на телефон 0889329532.

Телевизионната игра „Риск печели, риск губи“ е състезание за решаване на кръстословица. Състезателите в залата излизат един след друг, избирани на случаен принцип, за да разгадават думите, подредени в нея. Всеки участник има право да избере една произволна карта от кърстословицата и, когато асистентката му я отвори, водещият му дава първоначална информация за думата, за която играе. Участникът има право да избере два пъти от картите на късмета, които са съответно асо, двойка и жокер. Всички те дават право на различни „подсказки“ за думата, за която се играе.

След като е отворил една дума от кръстословицата, играчът е поставен пред избора да играе за нова дума с риск да загуби спечеленото дотук, в случай че не я познае, или да се откаже и да запази спечеленото до този момент. В случай че се откаже, водещият избира нов участник, който излиза на сцената. Участникът, който довърши кръстословицата, е победител и печели правото да завърти Колелото на късмета, където го очакват парични и предметни награди. Голямата награда е суперджакпотът.