Сватбена Фотокнига | Сватбена фотография Стефан Русанов | Сватбен фотограф Велико Търново

1
Добави коментар
toto_ry
toto_ry

Какво представлява фотокнигата?

Всяка една страница от сватбената фотокнига представлява отделен уникален колаж, изработен специално за вас. Фотокнигите, които изготвяме са изработени от твърда/кожена корица и твърди страници. Благодарение на фотокнигите, вашите спомени ще бъдат запазени по един оригинален, изключително качествен и устойчив на времето начин, който е много популярен в Европа и Северна Америка.

Фотокнигата – Невероятно удобна!

Фотокнигите имат изискан и компактен вид, което прави съхранението им изключително удобно. Kожената корица винаги е била символ на изисканост и стил. Тя стои изключително добре на фотокнигите от този модел. Вътрешността на фотокнигите от този тип се изработва от висококачествена матирана фотохартия. В рамката се поставя ваша снимка, която придава на фотокнигата цялостен и завършен вид.

Искате ли фотокнига за вашата сватба?

Сватбените планове “Злато”, “Сребро” и “Бронз” включват кожени фотокниги с различни размери в зависимост от пакета  услуги. Книгата е създадена със специално подбрани снимки от вашата сватба, които са професионално аранжирани в монтажи. Кожените корици се предлагат в широка и разнообразна гама от цветове.

Научете повече за различните видове пакети от услуги