Десетте най-добри примери за най-лоши пластични операции (СНИМКИ)

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Пластичната операция е успешна, когато след нея човекът изглежда добре, но ако не, то всичко е пълна катастрофа. Ние, брато, ще ти покажем няколко бедствени случая.

Майкъл Джексън

Майкъл Джексън

Само да си кажем, че ние сме му големи фенове. Майкъл Джексън е бил заобиколен от много противоречия в живота си, които малко или много са му ебавали мамата на психиката и самочувствието. Именно заради това той си правил над 10 операции на носа, както и други интервенции, сред които и за избелване (!) на кожата. Ние обаче няма как да знаем дали той е доволен от пластичните операции, както и това дали наистина носът му е падал при резки движения. Истината е някъде дам…

Донатела Версаче

Донатела Версаче

Модната дизайнерка и тотално изтрещяла! Тя направи от себе си гадна карикатура. Версаче е направила корекции на носа, лифтинг на лицето, устна корекция, ботокс за премахване на бръчки по лицето и за капак си е сложила силикон. Някои от операциите не са правени само веднъж. Резултатът е налице. Буквално.

Аманда Лепор

Аманда Лепор

Най-известният транссексуален индивид в света. Тя (може и той) си е направила първата операция на 15-годишна възраст. След това корекциите стават десетки, тъй като те са като зависимост към дрогата – колкото повече правиш, толкова повече ти харесва. Така смята Лепор, която от обикновен педераст е станала най-известният трансексуален индивид в света.

Ханг Миоки

Ханг Миоки

Тя е от Корея и е буквално пристрастена към пластичните операции. За всеобща изненада Миоку е стигнала до там, че си инжектирала олио в лицето, което я изкривило до неузнаваемост. Защо го е направила? Просто не искала да чака за нова операция.

Джоселин Уилденщайн

Джоселин Уилденщайн

Швейцарка, която се жени за богат чичко и после става мазало. Тя дава над 4 млн. долара за козметични операции през годините. Джоселин казвала, че го прави, защото иска да е хубава за своя съпруг, който след поредната операция е хванат от съпругата си с 21-годишна рускиня на “6 без 10″.

Пит Бърнс

Пит Бърнс

Фронтменът на Dead Or Alive твърди, че е похарчил всичките си спестявания за операции. Той има безумни импланти и корекции по себе си, които гарнирал със серия от татуси. Пит подаде преди време иск за сумата от 1 млн. паунда срещу лондонска клиника по пластична хирургия с обвинение, че са го превърнали в натурален урод. Иначе Пит си пада Меко Китич.

Джаки Сталоун

Джаки Сталоун

Майката на Силвестър Сталоун си е направила почти всяка възможна процедура по лицето, включително повдигане (!) на веждите, нос, лифтинг и силикон ФОСТАТА. ГЕРАУТ!

Ерик Спраг

Ерик Спраг

Известен като мъжът гущер. Той се е превърнал напълно във влечуго. Ерик може да се похвали със 700 часа върху маса за татуси, смяна на зъби, импланти под веждите, или т.нар. тефлонови рога, корекция на езика и ушите. Той е изродът на изродите, от който се плашат дори и гущерите.

Михаела Романини

Михаела Романини

В средата на 40-те години тя е известна италианка в хайлайфа. След това става парче месо за тренировки на пластични хирурзи. Прави десетки операции на устните си, а резултатът прилича на скъсана джапанка от “Илиенци”.

Денис Авнер

Денис Авнер

Познат още като Catman или мъжът котка. Смятай! Той се сдобива с този леко смущаваш прякор след редица пластични корекции, които били гарнирани с безумни татуировки. Дори си е сменял зъбите, за да може по-ясно да казва “Мяу”. Да, бе!