Арт училище за деца на борда на самолет на Wizz Air видяна 1230 коментари 3

2
Добави коментар

Wizz air най-голямата нискотарифна-нискоразходна авиокомпания в Централна и Източна Европа посрещна на борда на своя Airbus възпитаниците на Арт училище за деца към Галерията за модерно изкуство, за да завършат учебните си занимания за този сезон.

Галерията за модерно изкуство организира въздушните приключения за своите спътници през годината съвместно с Wizz air и Летище София.

Изключителното преживяване преведе децата през паспортния контрол за достъп до летищната зона, панорамна и информационна обиколка на летище София. Имаше специално посрещане на борда на Airbus от посланичките на Wizz Air Вили Бейтс и Цветослава Костова и демонстрации за устройството на самолета. Малките таланти от арт школата получиха привилегията да надникнат в пилотската кабина, докато самолетът е на земята.

След емоционалната обиколка, „пътниците” се насочиха и към специално пригодена стая, където обрисуваха всичките си впечатления и радостни моменти, преживени на борда на самолета. Вълненията се засилиха и с разкази за френския писател и авиатор Антоан дьо Сент-Екзюпери.

Арт училище за деца продължава своите уроци с началото на учебната година през септември.