зъболекар Стоматолог д-р. Божидар Димитров

11
Добави коментар

ДОБРЕ ДОШЛИ

Ако четете тези редове, имате реална възможност да се възползувате от нашите услуги за решаване на Вашите стоматологични проблеми в град София.

Ние от БЮТИДЕНТ знаем, че от здравето на зъбите зависи здравето на целия Ви организъм и затова напомняме – непрофесионализма на даден зъболекар може да има много неприятни последици за пациента.

Къде в София да намерим правилния зъболекар?
Ще си позволим да Ви предложим – опитайте при нас!

БЮТИДЕНТ e зъболекарска практика с традиции и рутина. Тази рутина позволява на екипа зъболекар – асистент да постигат желания резултат, както в елементарните, така и в по-сложните интервенции върху Вашите зъби.

Ние от БЮТИДЕНТ предлагаме отлично зъболечение, а отличното зъболечение обединява два много важни компонента – използуването на доказали качествата си нови технологии и професионализма на избрания от Вас зъболекар.

Под опитните ръце на наш зъболекар Вашата усмивка ще се приближи до желаната, а зъболечението при нас ще създаде изключително положителни емоции и няма да предизвика болка и страх.

Нашите пациенти са доволни, красиви и усмихнати. Те знаят,че в БЮТИДЕНТ винаги могат да разчитат на знаещ, можещ и най важното – отговорен зъболекар, с когото могат да споделят и решат стоматологичните си проблеми.

Синхронът зъболекар – асистент, зъболекар – зъботехник е създаден с дългогодишна съвместна работа, оборудването и материалите ни са от най-съвременно поколение.

Но, най-ценното за нас сте Вие и нашата безупречна репутация, която се дължи на стратегията на нашата практика – предлагане само на висококачествени услуги.

И така, отпуснете се, Вие сте на правилното място!