Сантра представи видеото към летния си хит “Късно за романтика”

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Сантра представи видеото към летния си хит “Късно за романтика”

Сантра пусна видеото към най-новото си парче “Късно за романтика”. Автор на текста, музиката и аранжимента на песента е Криско.

 

“С Криско отдавна обсъждахме идеята за подобно парче и преди два месеца моментът дойде от само себе си“, разказва изпълнителката. „Много съм щастлива от крайния резултат, защото за първи път правя песен, която постоянно ме провокира да танцувам. То има необикновен заряд, дори доза еманципация. Напълно се асоциирам с посланието на текста, затова го чувствам толкова близък и свой. Очаквам хората да се забавляват и да не спират да танцуват.”

 

 

За реализацията на видеоклипа е използван новаторски похват за заснемане – т.нар. анаморфно видео, любим Куентин Тарантино. При него е използван специален анаморфен обектив върху дигитална камера, който разтегля изображението хоризонтално и наподобява кино лента. 

 

“Винаги се стремя да правя различни неща, оставям се да бъда провокирана от нещо ново. Харесва ми идеята за еманципираната жена в песента, която взима от живота, това, което иска”, коментира Сантра.

Свързани новини

Коментари