Сашо Борисов е новият треньор на ЦСКА

1
Добави коментар
mignews
mignews

Той ще работи с кондиционния треньор Роко Перота и треньора на вратарите Стоян Йорданов

Сашо Борисов е новият треньор на ЦСКА. Той ще води заниманията на отбора, докато окончателно се изясни казусът със собствеността на клуба. Засега Христо Стоичков и неговите асистенти Петко Петков и Стефан Генов се оттеглят от тренировъчния процес. Вчера нито един от тримата не се появи на заниманията.

Борисов, който досега бе в детско-юношеската школа на клуба, ще работи с кондиционния треньор Роко Перота и треньора на вратарите Стоян Йорданов. Той вече беше наставник на тима – през 2011 г., когато Милен Радуканов нямаше необходимия лиценз „Про“, с който да води отбор в А група. Преди това Борисов бе и помощник на Любослав Пенев в ЦСКА.

Извън поредната треньорска смяна един от все още собствениците на ЦСКА – Димитър Борисов, е уверил управителния съвет, че ще се разбере с „Нефтохимик“ и „червените“ ще успеят да вземат лиценза на бургазлии. Специално за това „червените“ създадоха ново дружество „ЦСКА 1923″ АД, което има за цел да изкупи акциите на „Нефтохимик 1962 Бургас“. Дружеството бе регистрирано от легендите на „армейците“ Димитър Пенев, Аспарух Никодимов и Стоян Йорданов.

„Нефтохимик“ обаче няма намерение да продава акциите си на друг български клуб“, обяви членът на УС на бургаския клуб Николай Тодоров в официална декларация.