Подробно за новия албум на Cody Simpson, Surfers Paradise

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Подробно за новия албум на Cody Simpson, Surfers Paradise

Cody Simpson разкри подробности около Surfers Paradise. Последователят на дебютния запис на родения в Австралия поп изпълнител Paradise (2012) излиза на 16 юли.

 

“Surfers Paradise всъщност е най-известният район в Гоулд Коуст, Австралия, откъдето съм аз”, обяснява Simpson. “Смятам, че този албум наистина представя тази част от мен, начинът ми на живот и мястото, откъдето идвам. Когато правех първия си албум Paradise, беше едно пътуване в търсене на себе си, като млад изпълнител. Със Surfers Paradise целият процес беше много по-естествен и спокоен, като да се завърнеш у дома. Исках да споделя това усещане с моите фенове.”

 

Surfers Paradise е предшестван от жизнерадостния сингъл “Pretty Brown Eyes” (реж. Cameron Duddy). Simpson – който прекара по-голямата част от изминалата година на път, включително неговото първо европейско хедлайнерско турне, както и дати от световното турне на Justin Bieber “Believe Tour” – ще отбележи излизането на Surfers Paradise с голямо турне в Северна Америка, обхващащо 36 града.

 

16-годишният Cody Simpson е истинска поп сензация. Роденият в Куинсланд, Австралия певец и автор на песни изгрява на музикалната сцена през 2010 и добива популярност благодарение на серия от сингли и видеа, както и безброй телевизионни и концертни изяви. Дебютният албум на Simpson, Paradise, излезе през октомври 2012 и включваше синглите “Wish U Were Here (Feat. Becky G)” и “Got Me Good”.

 

Албумът Surfers Paradise на Cody Simpson ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

 

Свързани новини

Коментари