Конкурс „Аз съм слънчево дете на dm“ с награда семейна почивка

1
Добави коментар
pgp

УЧАСТНИЦИ В КОНКУРСА

Деца до 12 годишна възраст включително. Снимките или рисунките могат да бъдат всякакъв формат, като рисунките изпълнени с всякакви материали (водни бои, темперни бои, пастели, фулмастри, моливи, апликации и др.), без ограничения. Всяко дете има право на участие само с една снимка или рисунка.

МЕХАНИЗЪМ НА УЧАСТИЕ В КОНКУРСА

Рисунките или снимките на Вашите деца изпращайте на адрес: гр. София – 1606, ул. Тунджа № 16 или на имейл-адрес: [email protected] за конкурса „Аз съм слънчево дете”. Рисунката/снимката трябва да са озаглавени, като на гърба на всяка е необходимо да бъдат четливо написани: – трите имена на автора – възраст на автора / навършени години / – населено място – име на родител/настойник – точен адрес и телефон за връзка, електронен адрес на родител/настойник.

При изпращане на рисунките/снимките по пощата на посочения адрес на плика трябва да бъде посочено: «За конкурса «Аз съм слънчево дете».

Определянето на победителя в Конкурса ще стане на 09.08.2013 г. на адреса на Организатора от определена от Организатора тричленна комисия.

Родителят/настойникът на победителя ще бъде уведомен за наградата от Организаторите чрез телефонно обаждане от служител на отдел „Маркетинг” на „дм България ЕООД” на оставения от родителя/настойника телефон за уточняване условията и мястото за получаване на наградата.

Победителят в конкурса и неговото семейство ще спечелят кратка семейна почивка по избор на Организатора и комплект от подбрани слънцезащитни продукти по избор на Организатора.

Краен срок за участие: 31 Юли 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.