Вдъхновяващ и лек – новият парфюм на Hugo Boss » Аромати

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Последният парфюм на Hugo – „Boss Jour” е изключително чувствен и романтичен. Той въплъщава в себе си три черти от характера на жената: лекота, вдъхновение и елегантно спокойствие.

Като че ли тези определения перфектно пасват на излъчването на американската филмова звезда Гуинет Полтроу, затова от бранда се спряха на нея за лице на кампанията. Актрисата не за пръв път работи с марката. Миналата година тя представи Boss Nuit Pour Femme.

„Boss Jour” е изпълнен с леката енергия на лайм и грейпфрут. В сърцевината опиянява с вдъхновяващ аромат на нежни бели цветя, момина сълза, орлови нокти и фрезия, дарявайки на сетивата неспирно удоволствие. В базата на уханието се усеща елегантен и успокояващ микс с нотки на бреза и бял кехлибар.

Флаконът на парфюма е издържан в стилна бяло-златиста тоналност, в унисон с идейното му послание. Boss Jour Pour Femme за жени се предлага като 50 и 75 мл парфюмна вода /Eau de Parfum/, придружени от продукти за тяло – 200 мл лосион и 200 мл душ гел.

Фотограф на рекламната фотосесия е Гай Ароч, а телевизионната реклама е режисирана от дъщерята на Ридли Скот – Джордан Скот.