Радина Кърджилова е бременна?

2
Добави коментар

„Чувствам се необяснимо щастлива и спокойна. Може вече да сме трима”, хвърли бомбата Радина Кърджилова, чиито любовни драми с актьора Деян Донков станаха достояние на цяла България в риалитито “Къртицата”.

След скандалното си участие в риалитито в момента Радина и Деян са се усамотили на морето и ако съдим по думите на актрисата, усилено работят по въпроса за създаването на наследник. А може би вече дори са го направили!

Двойката е край морския бряг от две седмици. Откакто са във ваканция пък, Кърджилова през ден публикува снимки – на целувки, на прегръдки и споделено щастие. И не спира да повтаря колко е щастлива. „Сякаш иска да докаже, че не я бие и се оправдава… Тя просто боготвори мъжа, който не се свени да й посяга от време на време и дори иска дете от него!”, побързаха да коментират съчувствено нейни колежки.

Меракът за дете у актрисата не е от вчера. Слуховете, че е бременна, датират от миналата година. Тогава Кърджилова уплаши колегите си от театъра с прилошаване и гадене преди постановка и без малко не провали премиерата на спектакъла „Кой се страхува от Вирджиния Улф”, защото започнала да повръща малко преди началото му. Радина се оплакала, че й е прилошало и не може да стигне сама до тоалетната. Наложило се да й помогнат. След като излязла, била бледа като призрак. Предположението, разбира се, било, че е бременна…

Анелия ПОПОВА