Летен хит: тропически щампи » eMODNO да имам

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Цветът е от фундаментално значение в модното светоусещане! През лятото ярките, наситени багри съчетани с уникални екзотични принтове превръщат визията в истинска наслада за сетивата.

Въпреки че през този сезон една от водещите тенденции е монохромната тоналност, това по-никакъв начин не изключва нейната колоритна алтернатива – изкушения, обагрени от жизнерадостни и открояващи се цветове.

Когато говорим за лято и за интензивна палитра, веднага мислите ни отвеждат към красиви дестинации с тропическа растителност, затова днес решихме да се впуснем в модно пътуване, вдъхновено от екзотичната природа, претворена върху модните облекла.

Тропически щампи в най-различни разновидности придават живот на колекциите на много известни дизайнери и модни къщи. Екзотична флора и фауна се е „наместила“ върху десените на модните творения, за да им придаде невероятно настроение и лятно звучене.

* Снимка 1: Рокли от колекции пролет-лято на Issa, Nicole Miller и Josie Natori

Модните стрийт икони също залагат на този колоритен тренд:

Настроени на лятна екзотична вълна, селектирахме за вас чудесни модни находки с тропически щампи. Продуктите са от онлайн магазините: boohoo.com, 3suisses.bg, mandco.com и totallyerectedstore.com.

Автор: Делица Цонева