ТВ екран (TV ekran): Джесика Мас – Третата основна злодейка в „Призракът на Елена“ e най-опасна

1
Добави коментар

Джесика Мас е пуерториканска актриса, станала известна в България с ролята си на Дулсе Ускатеги в теленовелата на Телемундо, „Призракът на Елена“.

Рождено име: Джесика Мас Негрон
Дата и място на раждане: 5 декември 1981; Байамон, Пуерто Рико.
Актуална възраст: 31 години
Зодиакален знак: Стрелец
Височина: 174 см
Семейно положение: Омъжена, няма деца.
Съпруг: Рамиро Фумасони – аржентински модел и актьор
Кариера: Първата й роля в телевизията е на Мини в комедийния серия
„Кафенето винаги е отворено” (“La Cafeteria Siempre Abierta”). След
това работи известно време за Wapa TV като модел в програмата Hello Wapa и като водеща на предаванията “Que Suerte que es Domingo” (”Какъв
късмет, че е неделя”) и “Super Show”.

Популярни роли в теленовели: Мирея в „Дума на жена” (“Palabra de Mujer”), Флоренсия
в „Душа от желязо” (“Alma de Hierro”),
Федора в „Страстно сърце” (“Corazon Apasionado”), Соня в „Изпратен от небето” (“Cachito de Cielo”)

За героинята в сериала:

 От началото на сериала героинята беше съвсем спокойна и мила, но след като се появява Елена Лафе, тя става озлобена.  Не очаквахме, че такава искренна жена да се превръща на „чудовище“ след като видяхме някои от части от кадъра на сериала, как от краката до главата, когато беше любовница на Монтекристо Паласио, тогава зрителите се изненадаха, че Дулсе Ускатеги наистина беше героинята с скрита личност, за което става въпрос, че героите неусещат за плановете й. Мариела (мащехата на Елена Лафе) предусещаше какво крои тази „демонична“ героиня, но за съжаление Мариела умира в по-ранните серии заедно с Томас (бащата на Елена Лафе). По-опасна от Елена Калканьо Дулсе избива един по един или по точно убива по който й падне, опитваше се да убие и Елена Лафе и Ребека Хирон, но плановете й са безуспешни. Убийцата катастрофира заедно с сина си, тогава Ребека посещава и й съобщава, че ще осиновява Едуардито, като чува това Дулсе, която е на смъртно легло и се опитва отново да я убие, но лекарите не вярват в думите на Ребека. След като се събужда от кома, тя обвинява на отец Агуас за Ребека и Елена и ги проклина. Така че тази героня си остава третата основна злодейка в историята.