Търг на нови ретро автомобили в САЩ (СНИМКИ)

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

В Небраска, брато, ще се проведе търг на нови ретро автомобили. Става въпрос за модерни возила от 1950-70 година. Организаторите признават, че имат около 500 коли за продаване, които са чистак-бърсак нови-новенички.

Най-големите ценители ще се изпразнят душевно, когато видят Шевролет Камео от 1956 г. За нея може дори да се стигне до бой между купувачите.

В края на 1980 г. официалният дилър на Шевролет – компания “Ламбрехт” – спира да съществува. Непродадените коли, които са по автобомилните изложения, са изтеглени и прибрани в гаражи, и така до днес. Този ход е доста хитър, тъй като всяка кола ще надхвърли в десетки пъти цената си от тогава.

Търг на нови ретро автомобили в САЩ

Иначе сред яките коли, които ще се продават на търга, са още Шевролет Импала (1964), Шевролет Корвет (1978), Шевролет Монца (1960).

Ретро автомобилите са в перфектно състояние, като само няколко са хванали корозия. Другите са потънали в прах и с едно забърсване на ръката светва всичко. Колите са управлявани около 5 и 10 мили, което е нищо в сравнение с на дедо ти голфа.

Освен модерните возила, на търга ще се продават и антични резервни части. Организаторите дори обявиха, че ще продадат и рядък касов апарат, който е създаден през 1949 г.

Търгът “Ван дер Бринк” ще се проведе на 28-и и 29-и септември, така че събирай пари и отивай. Не да купуваш, брато, да гледаш. Ей, и да не забравиш да ни пратиш снимки после!