Голото тяло на 49 години

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

През 1994 година, когато е на 30 години, Ел Макферсън заснема легендарната си корица за Playboy. Запечатана на бял фон и носеща единствено черен чорапогащник, красавицата и „мъжката библия“ създават изчистена, почти минималистична и ненатрапчива първа страница на списанието.  Guliver/Getty Images Почти 20 години по-късно и почти на 50 години, супермоделът с прозвище „Тялото“ отново сваля всички дрехи, за да създаде почти същата корица, като онази от Playboy. Този път обаче за Harper’s Bazaar. 

Субективното ни мнение е, че австралийската версия на списанието не е направила най-добрия си избор на заглавен кадър. От снимката вдясно, направена в началото на тази година, можете да видите, че Макферсън изглежда далеч по-добре на живо, отколкото през обектива на фотографите от Harper’s Bazaar. 

И все пак няма как да отречем, че красивата австралийка заслужава всеки един съвършен сантиметър от прякора си. Майка на 2 деца, на 49 години и все още с фигура, която ѝ позволява без свян да захвърли дрехите си и да се снима за едно от най-известните списания.

Ако искате да научавате още новини от света на знаменитостите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!