Цветелина Бориславова изпадна в истерия след публикация

4
Добави коментар

/Поглед.инфо/ Любовницата на Бойко Борисов, Цветелина Бориславова, изпадна в истерия след публикацията на ПИК „Бориславова и Прокопиев стягат партия „Република“.

Приватизаторката на няколко български банки си позволи да ругае журналисти от водещата информационна агенция и да ги сплашва, настоявайки текстът и коментарите към него да бъдат изтрити?! В противен случай щели да се случат „много неща“, а най-малкото – съд!

Бориславова явно още си мисли, че Борисов е на власт и може да хока медии, както си иска и да цензорства из тях.

Когато любезно й предложихме право на отговор, тя отказа да опровергае от свое име, че ще прави партия „Република“. С две думи – гузен негонен бяга. Защо ли нашите разкрития са засегнали толкова дълбоко милиардерката? Каква схема сме провалили? Истина ли е, че Бориславова и кръгът около президента Плевнелиев инфилтрират свои платени провокатори в протестите? Вярно ли е, че редят пасианси как да заграбят властта след евентуална оставка на Орешарски и да лансират за премиер протежето си от Европа Кристалина Георгиева? Вярно ли е, че именно Цветелина Бориславова е най-засегната от промените в Закона за енергетиката и сега се мъчи да бламира кабинета? И вярно ли е, че заради Бориславова и нейната „зелена енергия“ българинът от години плаща по-скъп ток?

Вместо да се прави на окъснял Луначарски, Бориславова трябва честно да отговори на тези въпроси. Преди да й зададем още по-страшните: как буквално за една нощ успя да превземе СИбанк от Славчо Христов и „чиста“ ли беше сделката, след която сложи ръка на Българо-американската кредитна банка?

Източник: ПИК

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели