Изхвърлят мацка от басейн заради огромни цици

3
Добави коментар
mignews
mignews

Пищна мацка на 43 г. бе изгонена от аквапарк заради огромните си цици. Австралийката Мадли Шифер и 15-годишната й дъщеря решили да се разхладят от жегите в местния басейн. Неприятностите започнали в момента, в който атрактивната блондинка съблякла връхните си дрехи и останала по бикини.

Още преди да се гмурне във водата, към нея се втурнали две служителки от комплекса и й наредили да се облече или да напусне веднага. Причината била, че Мадли била в неподходящо облекло, а огромните й цици, преливащи от оскъдния й сутиен, провокирали останалите почиващи.

Мадли започнала да спори със служителките, което още повече ги вбесило, и след 15 минути пристигнала полиция. Униформените безцеремонно награбили едрогърдата майка и я изхвърлили от аквапарка, потъпквайки жестоко човешките й права. Разгневената жена веднага подала оплакване в местната преса.

„Изритаха ме без причина. Служителките бяха някакви заблудени тийнейджърки, който с префърцунените си гласчета ми заявиха, че това е семеен парк, а не място за разголване и показване на прелести. В един момент викнаха и полицията и ме изведоха навън. На басейна имаше много девойки с облекло, подобно на моето, но с тях нямаше проблем. Някои от тях даже носеха прашки, за разлика от мен. Не мога да разбера какво лошо съм направила. Не е редно да бъда дискриминирана, понеже изглеждам добре в дадено облекло.“

След инцидента общинските съветници в града решили, че Шифер е неправилно санкционирана, и постановили басейнът незабавно да създаде кодекс, който да определя облеклото на посетителите. По този начин рискът от подобни инциденти в бъдеще се очаква да бъде отстранен.