apetrov10

1
Добави коментар

Винаги съм харесвал изгревите, но напоследък ми се струват все по-изтъркани. За съжаление тук няма кой знае какво друго да се снима, така че ще спомена руската поговорка „Като няма риба и ракът е риба„. Нивото на реката беше високо и не се получи желанието ми да снимам крайречните камъни за преден план. Наложи се да импровизирам и се спрях на няколко потопени дръвчета. Остана само да се чака, което не беше проблем благодарение на репелента против комари 🙂 Нека да спомена, че започвам използването на водни знаци по снимките след като намерих няколко мои на доста странни места. И така обратно към брега на реката:

След като изгрева премина се преместих няколко метра срещу течението, за да хвана слънцето между стволовете на частично потопените дървета.

Реших да не си тръгвам веднага, което се оказа добра идея. Малко след изгрева премина кораб. За да позапълня празното пространство използвах короната на дясното дърво от горната снимка. Мисля, че се получи добре:

Това бяха по-интересните кадри от тогава. Проблемът беше, че въпреки сравнително успешните снимки не получих никакво удоволствие от снимането.

Like this:

Like Зареждане…

Related

Categories: Северозападна България, Снимки | Tags: Видин, Фотография, дунав, изгрев, снимки | Permalink.