Спечели билет за Spirit of Burgas с Мента Пещера

1
Добави коментар
silvy
silvy

Участие в играта за Spirit of Burgas може да вземе всеки, който посети страницата във Фейсбук на „Мента Пещера”, декларира, че има навършени 18 години и хареса страницата на „Мента Пещера”.
След това, отваряйки Фейсбук приложението, потребителят ще трябва да извърши следните действия, за да участва в играта и да се включи в тегленето на наградите:
1. Да даде достъп (permissions) до своите лични данни и до стената си.
2. Да приеме правилата и Общите условия за участие в играта;
3. Да натисне бутон „Вземи билет”.
Всеки участник в играта ще има възможност да покани до 20 приятели – всяка изпратена покана гарантира допълнително участие в томболата за награди. Преминавайки през тези стъпки, участникът ще вземе участие в играта, като междувременно ще последва автоматичен пост на стената му, в случай че е дал permissions за достъп до стена.
ОРГАНИЗАТОРЪТ ще проведе 3/три/ тегления за определяне на печелившите. В тегленията участват всички участници, получили това право чрез натискане на бутон „Вземи билет” на Фейсбук приложението на на Фейсбук страницата на „Мента Пещера”.
Награди:
Наградите, които ще се раздават за целия период на играта, са 25 двудневни Full Pass билети за фестивала The Spirit of Burgas, който ще се проведе на 27-28 юли 2013г. в гр. Бургас. Всеки потребител ще участва във всяка една от седмичните томболи за награда, освен ако вече не е спечелил такава.
Тегленията ще се проведат както следва:
– на 12.07.2013г. – Ще бъдат раздадени 10 награди, като печелившите ще бъдат избрани от списъка на всички участници, натиснали бутон „Вземи билет” на Фейсбук приложението Фейсбук страницата на „Мента Пещера”.
– на 19.07.2013г. – Ще бъдат раздадени 10 награди, като печелившите ще бъдат избрани от списъка на всички участници, натиснали бутон „Вземи билет” на Фейсбук приложението Фейсбук страницата на „Мента Пещера”, с изключение на вече спечелилите в първото теглене.
– на 24.07.2013г. – Ще бъдат раздадени 5 награди, като печелившите ще бъдат избрани от списъка на всички участници, натиснали бутон „Вземи билет” на Фейсбук приложението Фейсбук страницата на „Мента Пещера”, с изключение на вече спечелилите в първо и второ теглене.
Играта изтича на 24.07.2013 г.:

Tags: spirit of burgas, билети, игра, концерт, награди, фестивал