Как се пише успешен проект?

3
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Утре, 09.07.2013г. (вторник) Областен информационен център – Бургас организира Тематична конференция „Пътят на проекта – научени уроци и добри практики“. Събитието ще се проведе от 11:00 ч. в сградата на Областна управа – Бургас, на адрес: ул. „Цар Петър“ №1. Срещата е насочена към представители на читалища, библиотеки, намиращи се на територията на Област Бургас.  

На срещата е поканен Областния управител на Област Бургас – г-н Павел Маринов, а гост – лектор ще бъде г-жа Анна Попова от Българската библиотечно – информационна асоциация, която ще разкаже подробности за дейностите на организацията. Целта на събитието е да обобщи основните стъпки при подготовката и изпълнението на един успешен проект. Присъстващите ще могат да научат още и за прилагането на необходимите мерки за информация и публичност по проектите.

Читалищните дейци ще разберат къде да търсят обявите за набиране на проектни предложения и ИСУН (структурирана система, даваща възможност за преглед на проектите, които се изпълняват в България по Оперативни програми, райони и бенефициенти).  

ОИЦ – Бургас е създаден по проект № BG161РО002-3.3.02-00018-С0001 „Създаване и функциониране на Областен информационен център – Бургас” и е част от мрежата от 27-те Областни информационни центрове. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.