АГЕНЦИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА ВЗЕМАНИЯ – СГ ГРУП – СЪБИРАНЕ И ЦЕДИРАНЕ НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ – – Агенции за събиране на вземания -…

1
Добави коментар

Агенция за събиране на вземания СГ Груп

С.Г. Груп ООД е водеща компания в съдебно и извънсъдебно събиране на вземания. СГ Груп е опитна колекторска фирма за събиране и цедиране на задължения и държи ноу хау услугата по осъждане на длъжници и контрол върху събирането на вземания. При съдебно събиране, С.Г.Груп ООД осъществява пълен контрол върху процеса – от подаване на исковата молба, през завеждането на изпълнително дело, до пълното изплащане на задължението.

С.Г. Груп ООД е създадена през 2005 г. Фирмата разполага с централни офиси в София и Варна, както и с оперативни офиси в Пловдив и Пазарджик. Има 4 собствени Кол центъра и персонал, обучен за събиране на просрочени вземания на банки, небанкови кредитни институции, лизингови просрочия, изземване на активи, вземания по задлъжнялост на компании от различни браншове и физически лица.

СГ Груп работи повече от седем години в събиране и управление на пакети от просрочени вземания. Натрупания опит дава възможност за висока ефективност и ефикасност при масово събиране през кол център и посещения на адрес.

над 50% събираемост при пакети дадени на ЧСИ
придобити цесионни пакети за над 135 мил. лева
дългосрочни взаимоотношения с водещите компании от секторите – Банки, Телеком, Застраховане, Ютилити, Комунални услуги, Лизинг, Транспорт, ХВП

Услуги от СГ Груп

Събиране на просрочени вземания на банки
Събиране на просрочени вземания на застрахователни дружества
Събиране на просрочени вземания на лизингови дружества
Събиране на междуфирмени просрочени вземания
Събиране на просрочени вземания на физически лица
Изземване на лизингови активи
Съдебно събиране на дългове

 

За повече информация може да се обърнете към офисите на „С.Г. Груп“ ООД – виж Контакти