Най-бруталната двойка във Вселената :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин…

1
Добави коментар

Най-малката жена на света и мъжът с най-големи ходила се събират, за да представят рекорд на Гинес в епични пропорции – най-големия фотоалбум за ходила. Джиоти Амге и Брахим Такиоулах са поканили повече от 50 хиляди участници да застанат пред камерата за предизвикателството „Невероятното ходило“ и да се заснемат самосиндикално. Снимките трябва да бъдат изпратени до края на лятото, като задължително условие е участниците да снимат ходилата си без чорапи, чорапогащници и т.н.
За момента са изпратени 232 снимки на „невероятни“ крака.
Ходилото на Брахим е цели 40 сантиметра, докато височината на Джиоти е малко над 60 см.
31-годишният Брахим Такиоулах от своя страна е висок скромните 2 метра и 45 сантиметра – той е вторият най-висок човек на планетата. Брахим е роден в Мароко, но днес живее в Париж, където се лекува от акромегалия. Той носи обувки с номер 58, което на практика го задължава винаги да си прави обувки по поръчка.
„Поръчковите обувки винаги са били ужасно скъпи. Веднъж помолих обущар да ми направи обувки мой размер, а той ми отвърна, че услугата ще ми струва 3500 евро“, споделя Брахим пред Гинес.
От друга страна, малката Джиоти тежи скромните 5 килограма. 19-годишната девойка е по-ниска от стандартно 2-годишно дете. Все пак момичето ходи на училище заедно с нейните връстници. Естествено, за нея има изготвен специален чин. Джиоти вече има участие в два филма на Боливуд.
 

09-07-2013 г. 14:41 ч. | прочетено: 272, коментари: 0 |