Венета Райкова взриви нета със сочни прелести :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана…

1
Добави коментар

Венета Райкова за поредно лято скандализира с щедри снимки по бански! Феновете на водещата винаги се радват, че любимката им изкарва заслужена отпуск на най-невероятни места с прекрасното си семейство. Мъжката част обаче предпочита да отдели специално внимание на снимките й по бански! Тази година за тях е особено благодатна!
Венета се кри, кри и накрая пусна поредица от взривяващи фотоси! Междувременно се появиха слухове, че госпожата е трудна и от чисто суеверие се крие да не я гледат „лоши” очи. За да ги опровергае водещата отново се показа по бански, но вся още по-голям смут! Райкова е просто неузнаваема! Свикнали сме да я виждаме болезнено слаба и бюст, който само майчинството успя да промени!
Сега обаче блондинката е наляла повече от прилично количество плът на необходимите места. Анорексичната визия не просто е в миналото, но ако съдим по Венета рубенсовите форми се връщат на мода!
Райкова или ни преметна здраво, че бебе №2 няма или Тишо коварно я пои и храни! Резултатът поне откъм гръд обаче е…УАУ! От видяното изглежда, че няма бански, който да удържи тези преливащи прелести!

09-07-2013 г. 15:23 ч. | прочетено: 276, коментари: 0 |