Сравнение между Lenovo IdeaPad Y500 и IdeaPad Y510p (видео на български)

2
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Вече ви запознахме с Lenovo IdeaPad Y510p, който от скоро ще е на разположение за предварителни поръчки в онлайн магазина на Laptop.bg. Екипът ни пръв успя да се добере до единствената към момента бройка в България от геймърското чудовище, като колегата Симеон Николов вече се е заел с тестове на машината и съвсем скоро ще ни предложи подробното нейно ревю.

Преди това обаче, за да държим интереса ви изострен сме ви подготвили кратко видео сравнение между IdeaPad Y500 и неговия наследник IdeaPad Y510p. В него Георги Добриков и Богдан Катански споделят с нас първите си впечатления от машината, поставена до предшественика и. Какви са подобренията и дали си заслужават, може да прецените сами, след като изгледате краткото видео. Отново напомняме, че подробното ревю на IdeaPad Y510p вече е на хоризонта и съвсем скоро ще може да бъде открито тук в портала на News.Laptop.bg.

Пълните технически характеристики на всяка една от трите налични към момента конфигурации на Y510p, както и възможност за направата на предварителна заявка, ще откриете в онлайн магазина на Laptop.bg:
http://laptop.bg/laptops-lenovo-IdeaPad_Y510p