VIVACOM пуска безплатен Wi-Fi интернет и в Пазарджик

1
Добави коментар

VIVACOM превръща още три нови локации в безплатни Wi-Fi зони. От този месец зоната на тенис клуб „Пазарджик“ и две от централните училища в града – ОУ „Стефан Захариев” и НУ „Никола Фурнаджиев” вече са част от най-голямата мрежа за безплатен интернет достъп, която VIVACOM изгражда в цялата страна вече трета поредна година. Услугата ще е напълно безплатна за всеки, не изисква парола или код и потребителите не заплащат за трафика, който генерират, независимо на кой оператор са клиенти. От 2010 г. до сега телекомът създава средно по 1000 безплатни Wi-Fi точки на година в различни градове на страната.

Новите локации за свободен достъп до световната мрежа са част от стратегията на телекома за повсеместното покритие с безжичен интернет на обществените места и стават част от над 4000-те места в цяла България, които VIVACOM е превърнала в безплатни Wi-Fi зони. Сред най-популярните от тях са всичките близо 200 магазина от мрежата на телекома, летище София, петте най-големи ЖП-гари в страната (София, Пловдив, Варна, Бургас и Горна Оряховица), целият пешеходен център на столицата, както и линии на междуградски автобуси и коли на таксиметрови компании.

 

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Съосновател и Управител на SocialEvo.net, водещ български новинарски сайт за най-новите тенденции в социалните медии и онлайн маркетинг SocialEvo.net. Запален по всичко свързано със социалните мрежи и нови дигитални технологии. Има осезаемо присъствие в Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest Foursquare. Член на журито на „БГ Сайт 2011“. Член на журито на Класацията за „Най добра Българска Facebook страница“. Интереси: социални медии, социални мрежи, дигитални технологии, онлайн маркетинг и реклама, мобилни технологии, джаджи. Популярен като @rainmakertom в социалните мрежи.
Social media, online marketing, Tech, Mobile