„Синьо лято” – перлата на Синеморец!

1
Добави коментар

„Синьо лято” е името на хотел-ресторанта на популярния изпълнител Дичо и приятелката му Карина.

„Синьо лято” – перлата на Синеморец!

Уютното местенце се намира на брега на морето, точно между двата най-живописни плажа на курорта Синеморец – Бутамята и Велека. Макар че романтичната атмосфера преобладава, „Синьо лято” и местностите около него провокират за безкрайни приключения, дори екстремни преживявания, както и купони до сутринта.

В този ред на мисли мястото има много общо със сценария за веселата компания от крайбрежието на Андалусия от едноименния сериал и не случайно е вдъхновено от него.

„Синьо лято” предлага атракции, като разходки с лодка по р.Велека или с моторница в морето, а през септември става притегателен център и за сърфистите. В началото на август „Синьо лято” ще организира скейт шоу, като пред хотел-ресторанта ще бъде разположена истинска рампа.

А вечер се готвят различни по стил музикални изненади от изпълнители на живо – както от акустични , така и от цели групи.

А ако ставате рано и сте запалени по риболова, винаги можете да направите компания на Дичо, който трябва да зареди ресторанта за деня с прясна риба.

Забаваление и романтика вървят ръка за ръка, но това, което обединява дните, прекарани на „Синьо лято”,  е безвремието, в което те въвлича удоволствието от съзерцаването на безкрайната морска шир с прескачащи от време на време делфини и приятната нега заради спокойствието и девствената природа. Наблизо се намира скалистата местност „Корабите”, около която витаят легенди, а плажовете, които са на една ръка разстояние, са мечтата на преситения турист – тихи, слабо населени и все още недокоснати от шумното присъствие на цивилизацията.

Но сборният пункт сред многото природни красоти и възможности за атракции е „Синьо лято”. Китният хотел-ресторант предлага уют и чувство на комфорт, без излишна помпозност, в унисон с естествената красота на Синеморец.

Хотел-ресторант „Синьо лято”
Телефон за резервации : 089 66 11 233
Адрес: Синеморец, ул.Преображение 13