Вечният ерген – Edna.bg

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Снимка:
Getty/Images

Джордж Клуни неведнъж е споделял, че никога повече няма да се ожени. В периода 1989-1993 година той е бил женен за Талия Болсъм и от тогава насам е решил, че никога повече не би застанал пред олтара.

Елизабета Каналис със сигурност си мислеше, че може да промени това и дори в едно свое интервю сподели, че не би могла да бъде с мъж, който постоянно повтаря, че не иска семейство и деца.

Е, дори и да не го е повтарял постоянно, Джордж със сигурност го е казал твърдо и непоклатимо, тъй като двамата се разделиха.

Сега обаче стана ясно, че Клуни си е казал окончателно „довиждане“ и с последната си приятелка Стейси Киблър. По време на връзката им на няколко пъти се появяваха слухове, че двамата са се разделили, но сега вече се знае, че това наистина се е случило.

Джордж Клуни е известен с невероятната дискретност, която спазва относно личния си живот и това, че никога не коментира партньорките си.

За Стейси може да се каже същото, понеже тя не си е позволявала да издава подробности около отношенията си с актьора.

Сайтът Sofeminine.co.uk цитира анонимен източник, близък до 33-годишната Киблър, според когото тя иска семейство и деца и след като е разбрала, че няма да ги получи с Джордж, е сложила край на връзката им.

Двамата бяха заедно две години като при всяка своя публична проява изглеждаха щастливи и доволни от живота.

Джордж Клуни и Стейси Киблър

Сега 52-годишният актьор отново е сам, но със сигурност не се чувства самотен. Той се е забавлявал с приятели в къщата си на езерото Комо, Италия, докато Стейси бе засечена сама в Малибу, Калифорния.

И двамата по никакъв начин не коментират раздялата си.