Щури приключения в увеселителния парк ВИАЛЕНД, Истанбул, с 2 нощувки и транспорт само 145 лв. от „Лъки Холидей“

1
Добави коментар
emklem
emklem

Отдавна си мечтаеш да усетиш тръпката от бясната скорост на огромен ролъркостер или да се потопиш в света на фантазиите на най-големите увеселителни паркове! Агенция „Лъки Холидей“ те кани на щури приключения в Истанбулския Дисниленд – парк „Виаленд“ само 145лв. с включени 2 нощувки и транспорт!

ПРОГРАМА: 1-ви ден: Oтпътуване от Варна 22:00ч. От ул.Антим I /Отпътуване от Бургас 23:30ч.OMV до хотел Мираж /не се посещава Одрин при пътуване от Варна и Бургас/ Отпътуване от София в 22.00 ч. от Пловдив в 23.45 ч. Нощно преминаване на граничните пунктове.

2-ри ден: Пристигане в Истанбул рано сутринта. Настаняване в хотел 2*/3*(ако в момента на пристигането в хотела няма свободни стаи настаняването се извършва след 14:00ч.). Кратка почивка. *Свободно време или възможност за включване в допълнителни екскурзии: Около 09:30ч . Пешеходна разходка на старият Истанбул. Разглеждане старият султански дворец “Топ Капъ Сарай”и “Света София”- Най-мащабният и най-внушителният исторически паметник, завещан от Византия. Наричана още Църквата на мъдростта тя представлява бивш православен храм, превърнат по-късно в джамия. Разглеждане площад „Хиподрума”с трите обелиска, Египетския обелиск, Змиевидната колона и фонтана на Вилхелм II, Синята Джамия. Свободно време за снимки и разходка. Следобяд Свободно време или * По желание посещение на Минитюрк –Турция в Миниатюри. Една същественна приказка, намираща се на брега на Златния Рог, витрината на Турция . Страна в която са царили трите най-големи в Света империи Римската, Византийската и Османската. Също така ще видите и грандиозните съоръжения построени в Османско време, намиращи се днес в различни държави. Това е най-големият мини град в света, събрал в себе си една така велика история. Изкачване към кафене Пиер Лоти с лифт от където се разкрива зашеметяваща панорама към целия Истанбул и Златния Рог. Свободно време да изпиете едно типично турско кафе или чай, да се насладатите на красивият нощен Истанбул и да направите красиви снимки от една най-високите точки на града.

3-ти ден: Закуска. *Свободно време или възможност за включване в допълнителни екскурзии: В 09.00 ч. По желание* разходка с корабче по „Босфора“ / Разходката трае около 1.30мин.–Разходка между два континента. По време на разходката ще имате възможност да видите новият султански дворец „Долмабахче“, „Чираан Палас“ – бивша султанска резиденция, превърната в един от най-скъпите хотели в света, кварталът „Ортакьой“ – любимо място на истанбулските младежи, отбранителните крепости „Румели Хисар“ и „Анад“, летният султански дворец „Бейлербеи“, Кулата на девицата/Къз Калеси/и др./Екскурзията включва екскурзоводско обслужване на български език на корабчето, трансфер хотел-корабче-хотел/. Около 11:00ч. Отпътуване за Истанбулския Дисниленд –Най големият развлекателен център на Турция- „Парк Виаланд Тема“ открит през Май 2013г. Разположен на 600 000 кв.м площ Виаланд Парк ще ви предложи незабравими преживявания и забавление, което никога няма да забравите. На територията на Парка има Шопинг център множество кафенета, ресторанти, възможност за бързо хранене и няколко Тематични парка: Vialand Castel / Дворецът Виаланд / World of Adventure / Свят на приключения/ Game World / Свят на игри / и The World of Legends / Свят на Легенди /. Около 18: 00 ч. Отпътуване за хотела. Нощувка.

4-ти ден: Закуска. В 09.00 ч. отпътуване за България. За пътуващи за гр.Варна/Бургас –спиране в градкския център на Лозенград/Къркларели/- град населяван предимно от българи до 19век и родно място на много наши видни революционери, свещеници и учени. Възможност за покупка на пресни баклави, сладки, ядки и др.на изгодни цени. Продължаване за България. За пътуващи към София посещение на град Одрин. Престой в града за кратка почивка и разглеждане на българската църква „Св. Константин и Елена“ и най-голямата джамия в Турция – „Селимие“. Отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в София.

Условия за ползване:

Условия:

Дати на пътуване: 01.08 –04.08.2013г.22.08 –25.08.2013г.

Цената включва: – Транспорт с автобус 3*; – 2 нощувки със закуски в хотел 2* / 3*; – Пътни такси; – Медицинска застраховка /за лица над 70г.–доплащане 6 лв/; – Водач от туристическата агенция; – Обслужване на място от турски екскурзовод на български език; – Посещение на Пиер Лоти с включена такса за лифта;

Цената не включва: – Доплащане за единична стая – 80лв. – Пешеходна разходка из Старият Истанбул с екскурзовод на български език –10 eur; – Разходка с корабче по Босфора –17 eur. /Разходката включва: Трансфер до корабчето ,Билет за Корабчето и екскурзоводско обслужване на български език на корабчето/; – Входни такси за посещаваните обекти /заплащат се на място/; – Входните такси на музеите: -„Св. София“ – 25 TL. – двореца „Топ капъ сарай“: – ІІ – ри двор + съкровищница – 25 TL. – харема – 10 TL. – Посещение на Минитюрк /Турция в Миниатюри/+ Входна такса за Парка – 17 eur; – Билети за Атракционен Парк Виаланд –79 TLR за възрастен / 63 TRL –дете до 11г.

Екскурзиите се заявават и заплащат от България. Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи. Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата. Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт с 6-месечна валидност към датата на заминаване;  За деца под 18 г. – нотариално заварена декларация – съгласие за пътуване в чужбина, заверена от непътуващия или двамата родители;  Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък;
Любопитно:

Vialand – Първият Мега международен увеселителен парк в Истанбул, Турция работи на обща площ от 600,000 m2 и е по проект в който до момента са инвестирани около един милиард и половина турски лири.

В парка има обособени зони за забавления за всички вкусове.

Малките посетители могат да се забавляват в специално обособена зона, предлагаща множество атракциони – влакче с което обикалят умален вариант на целия свят, блъскащи се колички и въртележки, малчуганите дори могат да станат герои във филми в специалния симулатор.

Търсачите на силни усещания имат на разположението си влакчета виещи се в облаците, рафтинг, приключение в мрачен сафари тунел, тунел на ужасите и други изненади!

Паркyът има и историческа зона, която предлага разходка по улиците на стария Истанбул, както и пътешествие до 1453 г. в деня на покоряването на града!

Шопинг маниаците също няма да останат разочаровани, множество магазини удовлетворяващи и най-капризните вкусове ви очакват в шопинг центъра.

Паркът разполага с ресторанти, 5D кино, шоу център. Концерти през цялото лято и много изненади Ви очакват във VIVALAND – отговорът на всичко, което търсите.

За фирмата:

Агенция „Лъки Холидей” вече четиринадесет години работи за Вас. Благодарение на доброто сътрудничество и взаимна работа с партньорите ни от чужбина и страната ние успяваме да постигнем качество на предлаганите туроператорски услуги и предлагайки Ви най-доброто, да спечелим Вашето доверие, което е на-високата оценка за нас! Агенция „Лъки Холидей”ще продължи да се грижи за вашето спокойно, удобно и сигурно пътуване и за напред, като Ви предлага комплексно обслужване: – организирани групови и индивидуални пътувания в чужбина и страната; – хотелски резервация в страната и чужбина; – самолетни билети; – медицински застрховки; – конгресни и семинарни пътувания – програми по заявка

Лиценз на Туристическа агенция Lucky Holiday Застраховка на Туристическа агенция Lucky Holiday

Галерия
За Туристическа агенция Lucky Holiday „Туристическа агенция Lucky Holiday“

3 оценки

78 фена

0 коментара

Стани фен

Успешно станахте фен на Туристическа агенция Lucky Holiday.

Трябва да влезнете в регистрацията си за да станете фен на Туристическа агенция Lucky Holiday.

Няма мнения

Добавете Вашето мнение за офертата
и оценка:

Трябва да сте влезли в профила си за да споделите вашето мнение.

Трябва да сте закупили ваучер за тази оферта, за да можете да споделите мнение.

Трябва да оцените офертата за да споделите вашето мнение.

Оценката трябва да е между 1 и 5 за да споделите вашето мнение.

Коментарът ви трябва да е под 300 символа за да споделите вашето мнение.

42.6904801 23.3236358

Дисниленд, Истанбул

За съжаление, офертата е изтекла. Можете да пожелаете да я активираме повторно.
При повторна активация или други подобни оферти ще ви уведомим на следния e-mail адрес: