Ремонти в София на добри цени – Remonta.bg

1
Добави коментар
MR.practical
MR.practical

ЕТ „МАГИ“ – Вашата фирма за всякакъв вид строителни и довършителни работи в София! Няма значение дали се нуждаете от въшна изолация за апартамента или семейната Ви къща в Бояна, смяна на водопровода или ел. инсталацията или просто желаете да освежите домашния интериор с нов цвят… ние сме тук със свежи предложения и идеи, качествено изпъление и не на последно място достъпни цени в София!

Фасади

Първото впечатление е важно. Доказано е, че на човек му отнема само около 3 минути, за да си състави такова. Защо да създавате негативно първо впечатление със запуснатата фасада на своя дом? Нашите опитни майстори могат за кратки срокове да променят това. Ние предлагаме различни решения за фасадата на дома Ви. Облицовка с фасаден камък, декоративни мазилки и външна изолация са част от услугите в София, които предлагаме.

Вътрешни Ремонти

Ако пък вече сте взели мерки за добрия външен вид на семейното огнище, може би е време да помислите и за вътрешното му оформление? ЕТ „МАГИ“ е фирма, която има огромен опит в довършителните и строителни ремонти в цяла София – от Дружба и Младост до Овча Купел и Драгалевци! Ако чувствате, че домът Ви има нужда от освежаване, но не знаете какво точно липсва, нашият екип ще Ви предложи идеи за ремонта на жилището Ви!

Защо Нас?

От дългогодишния си опит в строителните ремонти и сухото строителство в София ние знаем, че качественото изпълнение на всеки външен или вътрешен ремонт е основен фактор за добрия краен резултат. Ето защо залагаме на съвременна техника и професионален екип, с които да се постигне едно перфектно обслужване, отговарящо на най-високите изисквания и съвременни стандарти.

Всеки един от нашите майстори има дългогодишен опит в строително-ремонтните дейности. Винаги усмихнати и готови да дадат най-доброто от себе си, Вие ще бъдете сигурни в блестящия краен резултат.
Какво може да направи добрият майстор без правилния инструмент? Не много. Точно затова ние работим с най-добрите инструменти!
От особена важност са и материалите, чието качество е съобразено изцяло с изискванията на Европейския съюз.
Ние знаем, че имате натоварена програма – служебни ангажименти, грижи за деца и т.н. Затова ние ще се опитаме да съобразим всички строителни и ремонтни дейности с Вашите изисквания.
Ние ще Ви предложим цена за строителство и довършителни работи в София, на която няма да можете да откажете!

Посетете нашата страница с цени. Там ще можете да видите пълен списък на ремонтните и строителни дейности, които извършваме в София, а също така и страхотните, без конкуренция цени!

Как да се Свържете С Нас?

Не губете ценно време, а се свържете веднага с нас на 0876 954 930! Един от нашите вежливи сътрудници е винаги на разположение, за да обсъдите Вашите нужди и желания. Новата визия на дома Ви е само на един 0876 954 930ен разговор разстояние! С ЕТ „МАГИ“ мечтите Ви за красив и уютен дом се сбъдват с фантастична бързина и качество. Изберете по-добрите майстори. Изберете ЕТ „МАГИ“!