Нещата, които жените си мислят на среща, но никога не казват

1
Добави коментар
Profit.bg
Profit.bg

Нещата, които жените си мислят на среща, но никога не казват

11 юли 2013 | 11:17

5066

Седите си заедно с любимата на романтична вечеря на срещи, поглеждате я дълбоко в очите и си задавате въпроса: „Какво си мисли тя в момента?“. Мъжете се чудят от време на време какво се случва в главите на жените. Ние имаме няколко съвета за тези моменти:

Първата среща винаги е вълнуваща, но за мнозина тя е и доста нервираща. Страховете от неловко мълчание, моментите, в които тя не разбира шегите ви, както и най-различни други гафове – срещата няма как да мине без тях!

Не е добре нито да си мълчите, нито да не спирате да говорите. Важното е да покажете интерес към другия!

Ако първият период на срещи е преминал успешно, стигаме до по-горещата фаза. Жената вече преминава в следващата стъпка и си мисли „Какви сме ние сега?“, докато мъжът е още във вълнуващата фаза на запознанството.

Ако още не сте готови да се наречете „заедно“, то акцентирайте върху грижовни и внимателни жестове, за да покажете ясно интереса си. В противен случай тя веднага ще ви сложи към коварната зона на приятелите…

Ако поискате да се срещнете заедно с приятели, а не само двамата, е възможно тя да си помисли, че не се чувствате комфортно с нея насаме и сте я сложили в приятелската зона. Всеки, влязъл в зоната, рядко излиза от нея.

Опасна територия са и разговорите след секс. Мъжът няма какво да каже и пита „Е, как беше?“, тя отговаря „Супер“, но в същото време не се стига до втори рунд…

Когато попитате една жена как сте се представили или дали това е бил най-добрият секс в живота й, това просто я отблъсква. Просто кажете нещо в романтичен тон, а комплиментите ще дойдат от само себе си, бъдете сигурни.

Независимо в коя фаза сте – дали имате дългогодишни отношения или още тепърва се опознавате, знайте, че безразличието убива една връзка. Въпреки че на жените им е ясно, че мъжете не могат да разберат всички техни малки проблеми, едно: „О, скъпа, това е много лошо“ не е по-трудно за казване от: „Ами да, понякога така се получава в живота…“

Всяка жена е една вселена сама по себе си, но има ситуации, в които жените реагират много подобно и нашият най-добър съвет, който можем да ви дадем, е да слушате внимателно и да отделяте време да се опознаете добре с любимия човек. В края на краищата комуникацията наистина е всичко.

Етикети:

среща,
любов

3 харесват тази статия

2 не харесват