10 от най-смешните телевизионни гафове

30
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Публикувано от admin на 12.07.2013

Гафовете често присъстват както в родния, така и в световния телевизионен ефир. Случайни или пък нарочно търсени, без тях историята на телевизията определено нямаше да бъде същата. Познавачите твърдят, че водещите по света доста често правят лапсуси или откровени гафове съвсем съзнателно, като целта им е да задържат по-дълго вниманието на зрителите. У нас пък изрази като „Ах, ти, маймунке, колко си доУен“, „Дека са ти пръстените?“, „Самтаймс люн, самтаймс уин“ или „Гледам и не вярвам на ушите си“ са вече част от съвременния фолклор и едва ли има човек, които да не е наясно с факта, че зад огромната им сила стои шоуто „Господари на ефира“, без значение в коя телевизия се излъчва то.

Виж още: 10-те най-забавни реплики от петия сезон на сериала “Столичани в повече“ 10 от най-смешните вицове за блондинки

Редовни техни „клиенти“ са проф. Юлиян Вучков, Димитър Пенев, Тризначките от „Big Brother“, Митьо Пищова, а от скоро и завърналите се в телевизионен ефир Къци Вапцаров и Николай Колев. Естествено знайни и незнайни водещи и репортери от всевъзмони телевизии ежедневно се опитват да достигнат огромите им постижения и мерят сили в битката за всенародната обич, но класиците си остават класици… Ето 10 от най-смешните телевизионни гафове.

1. Ми той е умрял, ма!

2. Пернишка музикална класация

3. Ти си млад меринджей

4. Кой пи е вода бе, братко!?

5. Борис три

6. Истински нрави мъжки и пръжки

7. Пицикурчи/ Га е зима, пичката да ти гори е убаво…

8. Батман е бил пребит в София

9. Когато баща ми беше майка

10. Ken li

Коментари

коментар(а)