Спечелете една от 90-те компактни тенти за плаж

1
Добави коментар
pgp

Нека да е лято и да му се радваме на почивка със страхотна тента за плаж!

Единственото, което трябва да направите за да играете за нея, е да се регистрирате от 10 юли до 10 август.

Попълнете формата за участие на страницата на Моята аптека между 10 юли до 10 август и не забравяйте да напишете трите си имена, телефон за връзка и да отговорите на въпроса ни! Всеки валиден електронен адрес ще участва  по веднъж в томболата за голямата награда.

Печелившите ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус Даниела Комсалова до 10 дни след края на томболата и ще имат възможност да получат подаръка си, в допълнително обявени срокове, от клоновете на Либра във Варна, Бургас, В. Търново, Пловдив, София или по куриер за своя сметка.

Не забравяйте, че печелите само, ако отговорите на уведомителното ни писмо в определения в него срок от имейла, с който сте участвали.

*Участието в томболата не е обвързано с покупка. Служителите на Либра ЕАД и аптеките участващи в настоящата акция, както и членовете на техните семейства, нямат право на участие в томболата. Снимката на подаръка е илюстративна!

С изпращането на е-мейл, участникът дава изричното си съгласие за събиране и обработка на дадените от него лични данни от Организатора на промоцията за целите на промоцията, както и за други промоции и активности, които ще се провеждат в бъдеще от Либра ЕАД.

Краен срок за участие: 10 Август 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.