Онлайн магазин за бижута Vip-Watches.net | Онлайн бижутерия

19
Добави коментар
vandv
vandv

БИЖУТА

Няма по-добър начин да освежите гардероба си от това да използвате бижута. Те  винаги са е едно добро допълнение към тоалета. Бижута на дизайнери като Пиер Карден са изключително атрактивни със своя блясък и излъчване за лукс. В продължение на много години висококачествените продукти на дизайнера са оказвали влияние върху света на модата като цяло. През 1950 година Pierre Cardin създава свой собствен лейбъл, като преди това е работил за популярния моден дизайнер Christian Dior. Оттогава Pierre Cardin успява да създаде много впечатляващи продукти в областта на модата и бижутата. Днес  дизайнерът предлага на клиентите си богата гама от гривни, колиета, обици. Всички те са уникални, защото имат отличаващ се стил. Всички бижута на Pierre Cardin са украсени с малки камъни, които им придават още повече елегантност. Сред тях всеки клиенти може да открие нещо за себе си.

Направени са така, че да имат непреходна стойност и да привличат погледа. В новите си колекции той използва и скъпоценни камъни като оникс, който допринася и за увеличаване на здравината им. Бижутата на Pierre Cardin със сигурност никога не биха се сторили скучни на клиентите. Дизайнерът продължава да ги изненадва с нови стилови елементи. Неговите колекции от бижута са изработени с вкус и допълват перфектно всеки стил. Друг дизайнер, който впечатлява със своите бижута, е Келвин Клайн. През 2004 година той допълва продуктовата си гама с мъжки и дамски бижута. Всички те са с характерния за марката минималистичен, модерен и секси стил. Сред тях са гривни, огърлици, обици, пръстени, изработени от неръждаема стомана. Великолепните им стилови линии биха се харесали на всеки почитател на актуалните модни тенденции. Днес на пазара има богато разнообразие от дизайнерски бижута, изработени от висококачествени материали. Такива можете да откриете и в нашия сайт. Покупката на който и да е от тях ще допринесе за разнообразяване на стила Ви на обличане и ще внесе настроение в забързаното ежедневие.

Подкатегории

Събрахме в една категория обици за всички дами, които държат на стила от най-висша класа. Голяма продуктова гама, отговаряща на индивидуалния вкус и същевременно стил. При нас ще откриете дизайнерски обици от водещите марки по света. Потопете се в необятния свят на бижутата с модели като Breil, Kenzo, D&G, Fossil, Nina Ricci, Diesel, Calvin Klein и много други. Те ще Ви предложат нужната доза чар и изисканост, защото формите им следват уникалната красота на всяка жена. Изработката е висококачествени материали и метали, които са внимателни към чувствителната кожа и не предизвикват алергична реакция. Можете да избирате измежду нежни и дискретни модели за романтични натури или пък нещо по-настоятелно и фокусиращо вниманието с масивната си нестандартна форма. Събрали сме много марки, защото всяка една от тях ще предложи различна и неповторима визия. Обиците са разделени по марки, за да Ви улеснят при избора на модел.

Пръстенът е универсално бижу и е предпочитан аксесоар както за дамите, така и за господата. Често нежната половинка от населението притежава дори повече от един. Украшението за ръка на пръв поглед е незабележимо, но несъмнено преобразява ръката, правейки я нежна и изискана. С грижа към външния вид на нашите клиенти се постарахме да съберем мъжки и дамски модели пръстени в една категория, разпределени по марки на световноизвестни производители като Breil, Armani, Kenzo, Fossil, Diesel, Calvin Klein и др. Те ще отговорят на очакванията за стилно, дизайнерско бижу. Изработени са от най-качествените материали, които няма да раздразнят кожата. Различни модели за различен стил на обличане. Пръстените са с интересни, закачливи форми и украси, инкрустирани с камъни и кристали, а също така се предлагат и с класическа визия, тип халка. Поглезете се с нещо наистина красиво и гарантирано на пазара за бижута.

Дизайнерите не спират да изненадват с иновативни предложения в бижутерията, а ние се постарахме те да достигнат до Вас. Насладете се на голямото разнообразие от мъжки и дамски гривни на марките Fossil, DKNY, Guess, Police, Diesel, Breil, D&G и други, които ще откриете на едно място при нас. Те предлагат различен тип визия, съобразно вкуса и стила на притежателя. Богата продуктова гама от цветни изкушения за дамската ръка и кожени попълнения за мъжката, които чудесно ще допълнят ежедневния, спортни или елегантния стил. Гривната никога не е излишна, тя е символ на класа и положение в обществото. Тук ще откриете гривни от всякакъв материал- текстил, кожа, благороден метал или комбинация между тях. Всичките са с гарантирано качество и се предлагат в луксозна кутийка. Някои от предлаганите марки залагат на изтънчеността и класата, докато другите са с по-ексцентричен или кокетен вид. Остава само да ги разгледате и подберете Вашето бижу.

В категорията колиета ще видите много луксозни предложения на следните марки: D&G, Armani, Kenzo, Moschino, DKNY, Fossil, Calvin Klein и др. Те са с най-разнообразни форми, украси, дължини и цветове. Разполагаме с дамски и мъжки колиета в спортно-елегантен, ежедневен и луксозен стил. Масивността, орнаментите, верижките и висулките са в интересни вариации, за да доставят търсената акцентиращи ефектност. Бижутата за врата са идеално допълнение към тоалета и винаги се забелязват, а нестандартните решения на производителите моментално привличат вниманието. Женските колиета са изтънчени с изчистен или богато украсен дизайн в сребристо или златисто. Мъжките колиета са масивни или в спортен стил, но винаги заявяващи мъжественост. Чудесни предложения за подарък на любимия човек, защото при нас ще откриете за всекиго по нещо.

Продукти