Спечели топ матрак, възглавница или специален часовник Дормео

1
Добави коментар
pgp

В играта може да участва всяко дееспособно и пълнолетно физическо лице, което се включи в Играта като се регистрира в приложението “Бъди свеж това лято!“ чрез интернет сайта www.facebook.com. Всяко физическо лице има право да участва в Наградната игра с не повече от една регистрация в портала www.facebook.com. Регистрацията в www.facebook.com и регистрацията в приложението “Бъди свеж това лято!“ са задължителни условия за участие в Наградната игра.

Участниците могат да се включат в играта само и единствено след като се регистрират в интернет сайта www.facebook.com и се регистрират в приложението „Бъди свеж това лято!“. Всеки включил се в играта участва в наградната игра и може да спечели един от изброените подаръци. Организаторът ще избере на случаен принцип 9 регистрирани участника, които ще спечелят по 1 брой подарък.

С участието си в Наградната игра „Бъди свеж това лято!“ Участниците могат да спечелят една от изброените предметни награди по-долу.

Предметни награди:

·  1 брой Топ матрак Риню 3+2 Силвър Клима, с размери 90 по 200 см. или 160 по 200см, по желание на печелившия

·  3 броя Анатомична възглавница Дормео

·  5 броя часовници Дормео Метеорологична станция

Освен посочените по-горе предметни награди, Всеки регистриран Участник ще получи награден купон (електронен код) за отстъпка на определени продукти Дормео, който ще бъде изпратен на електронната поща, предоставена от Участника в рамките на провеждането на Наградната игра.

Избирането на Печелившите на изброените предметни награди ще се състои на 01.08.2013, четвъртък, чрез специализиран софтуер, на случаен принцип, на адрес „Студио Модерна България” ЕООД, София 1404, бул. „България” № 81-В, пред жури със състав, определен от управителя на „Студио Модерна България” ЕООД.

Краен срок за участие: 29 Юли 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.