Пребиха Стефан Културиста в „Карамел“ :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин…

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Нов масов бой е имало нощес във врачанския пиано бар „Карамел“, научи tribali.info. Зевзеци вече се шегуват, че заради многото побоища заведението се е превърнало от спокоен пиано бар в див каубойски бар.
Поредната битка е станала около 3.30 часа, когато в „Карамел“ нахлули Стефан Културиста, Соката, Цофара, Акулата и Крокодила. Групата била въоръжена с метални боксове, ножове, полицейска палка и пищов. Повечето от тях би трябвало да лежат по затворите, но заради независимата съдебна система, работят като охранители в конкурентния бар „Бирхале“, който се намира на 100 метра от „Карамел“. Още от вратата мутрите се насочили към маса, на която седели близнаците Мартин и Деян Добринови, Николай Георгиев-Ники Циганчето, Георги Геш и техните приятелки. Заради стара вражда Културиста и неговите хора скочили на бой на кротко седящите хора и започнало масово меле. В един момент проехтели изстрели от пистолета на Соката, който се опитал да уцели в краката враговете си. Пищовът обаче не помогнал, тъй като нападателите били пребити като кучета. Според очевидци, най-много бой отнесъл Културиста и се наложило днес цял до обед да бъде шит във врачанската болница.
Акулата пък е човекът, който си размаза колата на „Стоян Заимов“ и за която писахме по-рано днес. При катастрофата сутринта с него е бил и шефът на фитнеса при автогарата Крокодила и най-вероятно те са бягали от битката в „Карамел“.
За пристигналите на бойното поле полицаи останала задачата да затворят потрошения бар и клиентите да си тръгнат.

13-07-2013 г. 20:35 ч. | прочетено: 58934, коментари: 194 |