Днес+ :: Музеят на Мадам Тюсо в Лондон показа восъчни фигури на Уилям и Кейт

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Музеят на Мадам Тюсо в Лондон показа восъчни фигури на Уилям и Кейт

14.07.2013 10.40

Восъчни фигури на херцозите на Кеймбридж Уилям и Кейт бяха преместени в новия си дом – музея на Мадам Тюсо в Лондон, докато очакването на нацията за раждането на първото им дете достигна кулминацията си. Восъчните фигури на принц Уилям и съпругата му Кейт бяха преместени в нов интериор в лондонския музей на Мадам Тюсо, като причината е предстоящото раждане на тяхното първо дете. Преди това статуите са били в градинското пространство на музея. Обичайно преди всяко събитие, свързано с двора, интересът към кралските фигури в музея се увеличава пропорционално.

„С наближаването на радостното събитие, всички наши кралски фигури станаха много популярни. Миналата година за диамантения юбилей на кралицата, нейното восъчно копие се радваше на засилен интерес сред нашите посетители, а сега същото внимание получават восъчните фигури на Кейт и Уилям.“,казва пиар мениджърът на музея на Мадам Тюсо – Никол Фенър.

Фигурата на Кейт не маркира нейната бременност, облечена е с реплика на синята дреха на „Иса“, която младата принцеса носеше при обявяването на годежа й с Уилям през ноември 2010 г. Засега музеят не предвижда корекции във фигурата на херцогинята предвид положението й, но в бъдеще например може да смени облеклото й. Восъчно копие на кралското бебе може и да се появи, но на един доста по-късен етап. /ekipnews.com

Днес+