Иван Иванов: Договорих се с Базел

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

„Договорих се с Базел и Партизан трябва да ме пусне“, заяви българският национал и бранител на „гробарите“ Иван Иванов пред местните медии.

„Искам да напусна, казах го много пъти – през това лято е време за мой трансфер. Офертата дойде преди два дни. Първо казах на мениджъра Вук Рашович каква е ситуацията. Уважавам го като треньор и човек, говорих с него и му обясних амбициите си. Договорил съм всичко с Базел. Дойде време за нов етап от кариерата ми, макар Партизан да ми е като втори дом. Мисля, че си свърших работата тук. Дадох много и взех много от Партизан. Благодарен съм на клуба и на всички, с които работих“, заяви Русия.

„Не знам за преговорите между отборите, но аз се разбрах с Базел, тотално съм задоволен от условията им и мисля, че Партизан трябва да ме пусне, защото ще вземе хубави пари за мен“, продължи Иванов. „По-добре да си тръгна сега, а не през зимата без компенсация. Партизан има дългове, не само към мен, но и към други играчи и служители. Има голяма криза в отбора и всички трансфери трябва да се използват. От няколко месеца се говори за напускането ми. Казах, че искам да напусна, ако дойде оферта, която задоволява всички“, каза още българинът.

„Феновете на Партизан са в сърцето ми завинаги. Те знаят какво мисля за тях. Казах, че ще остана в Партизан до края на кариерата си, но ситуацията е различна. Надявам се да го разберат, защото с тяхната помощ изиграх най-добрите си мачове за Партизан. Получих оферта, която е добра за кариерата и бъдещето ми. Трябва да гледам напред“, каза още Иванов.

В последните седмици излезе информация, че Базел дава 4 милиона евро за 25-годишния бранител.