10-те най-красиви рускини на Универсиадата в Казан (снимки)

3
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Световните студентски игри в Казан (6-17 юли) са в разгара си и sovsport.ru предложи на читателите си снимки на 10-те най-красиви руски спортистки на Универсиадата. Вижте на кои имена са се спрели авторите на материала.

Дария Клишина Лекоатлетка (скок дължина). Двукратна шампионка на Европа в зала (2011, 2013).

Алла Шишкина Националка на Русия по синхронно плуване. Олимпийска шампионка от Игрите в Лондон през 2012 година, петкратна световна и двукратна европейска шампионка.

Анжелика Тиманина Националка на Русия по синхронно плуване. Олимпийска шампионка от Игрите в Лондон през 2012 година, петкратна световна и двукратна европейска шампионка.

Юлия Ефимова Плувкиня. Световна шампионка, трикратна европейска шампионка в 50-метров басейн, трикратна европейска шампионка в 25-метров басейн, заслужуил майстор на спорта на Русия.

Нина Вислова Бадминтонистка. Бронзова медалистка от Олимпийските игри в Лондон през 2012 година на двойки.

Алина Макаренко Гимнастичка (художествена гимнастика). Световна и европейска шампионка.

Вероника Дорошева Баскетболистка.

Алия Мустафина Гимнастичка (спортна гимнастика). Многократна шампионка и медалистка на Олимпийски игри, световни и европейски първенства.

Анастасия Назаренко Гимнастичка (художествена гимнастика). Олимпийска шампионка от Игрите в Лондон, многократна световна и европейска шампионка.

Дария Коробова Синхронистка. Олимпийска шампионка през 2012 година.