Вълшебният сироп на Гарабитов прави тялото ни като ново

1
Добави коментар
garabitov
garabitov

Вълшебен сироп на бивш треньор по борба прави тялото ни като ново само за 10 дни.

Палмовият еликсир на Иван Гарабитов вече е истинска сензация сред звездите у нас, които искат да прочистят организма си и да се вталят. Действието на сиропа съвсем наскоро изпробва и телевизионната водеща Ани Салич, която предизвика истинска завист с отличната си форма при завръщането в bTV след операцията на глезена.

„Организмът е като старата кола със запушен въздушен филтър. За да върви добре, трябва да го прочистим, казва Иван Гарабитов, по чиято методика има рекордьори, отслабнали дори с по 60 кг. – Защото организмът ни е създаден от клетки и тъкани и когато са запушени, се нарушава обмяната на веществата. Оттам започват проблеми със сърце, бъбреци и други органи. Прочистим ли ги, както къщата си напролет, всичко заработва наново“.

Методиката на Иван Гарабитов включва вид дървесен сироп, съчетан с различни процедури и упражнения. Резултатът е наистина впечатляващ. За 10 дни, колкото е пълната програма, се смъкват около 10 кг. Методът на Гарабитов нашумя, когато се разчу, че двукратният олимпийски шампион по борба Армен Назарян гони чудо – да свали 30 кг и отново да се състезава на 38 години. Първите си 15 кг именитият ни борец стопи само за 15 дни.

„Не е налудничаво, казва Иван Гарабитов. – Феноменалният лекоатлет Карл Люис се беше отказал от спорта, но 12 месеца преди олимпиадата в Атланта започна да се готви за участие. Направи го със сиропа и методиката на индуския мистик Шри Чинмой. Тогава никой не слагаше в сметките си Карл Люис, но на игрите през 1996 г. той отиде и стана шампион за четвърти пореден път в скока на дължина“.

Вълшебният сироп е създаден в Швейцария по тибетска рецепта на Шри Чинмой. Включва натурални дървесни сокове от канадски клен и 5 вида палми – кокосова, аренгова, китулова, напахова и индийска, добивани в Югоизточна Азия. И докато кленовият сироп е богат на манган и цинк, палмовият съдържа големи количества калий и калций, изключително важни за правилното функциониране на клетките и пречистване на тялото. Към питието се добавят още лимон, който ускорява усвояването на мазнините и помага за отделянето на отпадъчните продукти, и лют пипер, засилващ метаболитните процеси.

За да бъде ефектът пълен, сиропът се комбинира с матрично-ритъмна терапия. С помощта на апарат, който с вибрации прониква на дълбочина 8 см, се възстановяват клетките и тъканите, така се подобрява оросяването и кръвообращението. „Няма значение на колко години сме. Щом имаме болки в гърба, врата и кръста, значи имаме проблем“, категоричен е Иван Гарабитов.

Още информация Център Гарабитов на www.garabitov.bg