Непубликувани снимки на принцеса Даяна

2
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Годината е 1985. Принцеса Даяна е вече на 24 години, отдавна омъжена и превърнала се в част от британския елит. Мястото е Белият дом, а поводът за посещението на кралската двойка е официално светско събитие.

Днес, 28 години по-късно, се появяват непубликувани до момента снимки от звездната вечер. Те не показват нещо, останало в тайна през бляскавата нощ, но „хвърлят светлина“ върху емоциите на принцесата от тогава.

Кадрите, заснети от Pete Souza, са запечатали танците на Даяна с Клинт Истууд, Том Селек, президента на Щатите Роналд Рейгън и емблематичната среща на дансинга с Джон Траволта.

Това, което до момента е останало незабелязано, е изражението ѝ. Принцеса Даяна изглежда видимо притеснена и под напрежение, което вероятно е нормално, предвид знаменитите мъже, с които танцува, както и десетките камери и погледи, вперени в нея. 

Въпросните снимки можете да разгледате в нашата галерия. A ако искате първи да научавате всички най-любопитни светски новини, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!