ТиВи маратон със Салма Хайек видяна 3070 коментари 2

2
Добави коментар

В последно време чаровната Салма Хайек има натоварен график, свързан с промотирането на най-новата лента с нейно участие – „Grown Ups 2“.

Красавицата обикаля не само премиерите на филма, но и редица телевизионни предавания, в които разказва повече за въпросната кино продукция и своето екранно превъплъщение в нея.

Гостуванията на звездата в телевизионни шоу програми дава на модни критици и ценители примамливата възможност да коментират и оценяват тоалетите, които тя демонстрира.

Ето и визиите на Салма от последната седмица:

„Katie“

Мексиканската хубавица се появи в популярното американско ток шоу „Katie“. За случая тя бе подбрала чувствена черна рокля с мини дължина от Balenciaga и светли сандали на ток.

„Late Show with David Letterman“

Салма гостува и в Късното шоу на Дейвид Летърман. На влизане в студиото магнетичната дама демонстрира свежа лятна визия, състояща се от рокля с флорални принтове от Gucci и бели сандали на платформа.

На снимачната площадка на шоуто Хайек се появи в корено различен тоалет, а именно секси черна рокля с колан от Gucci. Дизайнерската дреха се допълваше от черни обувки на прозрачен ток от Casadei.

„Good Morning America“

Няколко дни по-късно екзотичната знаменитост бе гост и в сутрешното шоу Good Morning America. Тя пристигна в студиото, облечена в мини рокля с флорален принт от тазгодишната Resort колекция на Christopher Kane.

Ефектни сандали на ток от Alexander McQueen и тъмни слънчеви допълваха тоалета на Салма.

На излизане от студиото звездата бе облечена в ефектен гащеризон. Въпросната дреха, открояваща се с ретро шик излъчване, бе част от пред-есенната колекция за 2013 на Bottega Veneta.