Ексклузивна двойна премиера на видео продукциите към музикалните проекти на артистите DESS – „BABY” и ALEK SANDAR ft. DESS –…

19
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

На 18.07.2013 от 20:00ч. BEDROOM BEACH @ CACAO BEACH e домакин на ексклузивна двойна премиера на видео продукциите към музикалните проекти на артистите DESS – „BABY“ и ALEK SANDAR ft. DESS – „YOU&ME“. Премиерата ще бъде излъчвана в реално време в интернет на медийната платформа на www.flashmedia.bg.

Музиката на двете парчета е дело на Alek Sandar & Boyplay, които работят в едно най-добрите звукозаписни студия в Ню Йорк, а мастерингът е направен в Берлин.

Клиповете бяха заснети и продуцирани от медийната компания „ФЛАШ МЕДИА“ АД в края на юни 2013г. в Свети Влас, к.к. Елените и край Слънчев бряг.

Клиповете са имиджови, като феновете ще имат възможността да се насладят на впечатляващи кадри, заснети с хеликоптер.

Луксозна моторна яхта на компанията Venid Yacht Charter, специални ефекти на терен, кадри при залез и изгрев слънце, нощни и дневни сцени са включени във висококачествената full HD картина, която е постигната с кино камера RED.

Продукциите са тартегирани към родния, но и към Западния пазар и покриват световните стандарти на звучене и визия.

Режисьор и на двата клипа е Николай Павлов, а оператор – Томислав Михайлов – Чочо. За стайлинга се погрижиха дизайнерките от Modallllllab.

„Българската музика може да успее на Запад, стига да има стратегия, модерно звучене и качествена визия, всичко това ние го постигаме с Dess и Alek Sandar като артисти и режисьора Ники Павлов като професионализъм и визия“ – споделя продуцента на двата видео клипа – Атанас Лозанов Nasix.

Интернет-премиерата на двата клипа ще се състои на 22 и 24 юли ексклузивно на vbox7.com.