Angry Birds Star Wars II излиза през септември с уникални изненади

16
Добави коментар
wweb
wweb

Суперуспешната компания Rovio подготвя страхотни изненади за почитателите на научно-фантастичната сага „Междузвездни войни“. Финландците обявиха официално втора игра от поредицата Angry Birds Star Wars, която ще се появи на 19 септември. Тя излиза от рамките на виртуалното, защото играча ще може да телепортира в нивото закупени от него фигурки и играчки.

Angry Birds Star Wars II ще обхване събития и персонажи от епизодите I-III на „Междузвездни войни“. В списъкът с повече от 30 герои отличаваме младият Анакин Скайуокър, Мейс Уинду, Дарт Мол, генерал Гривус и дори Джар-Джар Бинкс.

 

В продължението на играта, най-после ще ни бъде предоставена възможността да преминем към „Pork Side“, тоест на страната на прасетата. Но безспорна иновация се оказва появата на Телеподи – пластмасови фигурки и играчки с лика на героите – които ще телепортираме директно в Angry Birds Star Wars II. Телепорта ще става със сканиране на кода под фигурката. Това моментално ще отключи героя в самата игра, импортирайки го в битката. Телеподите ще се продават в магазините за играчки, като пакет от няколко фигурки ще струва $5.99.

 

 

Rovio пусна играта Angry Birds Star Wars преди 10 месеца, като за това време тя бе свалена над 100 милиона пъти. Финландската компания обеща да актуализира версията й, преди рилийза на продължението. Съвсем скоро ни очаква изцяло ново забавление с нивата „Return of the Jedi“.