Срещни се лично с EDITORS на SPIRIT of Burgas

2
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

SPIRIT of Burgas не е просто най-страхотното музикално изживяване в България, случващо се на прекрасния бургаски плаж и представящо най-горещите имена от световните чартове.   SPIRIT of Burgas сбъдва мечти, като среща фенове с любимите им банди!  

Срещни EDITORS на живо! 10-ма от най-най-дай-хард феновете на бандата ще имат изключителната възможност да се запознаят с Tom Smith и EDITORS в бекстейджа на SPIRIT of Burgas. Ето и как се печели тази лична среща:  

1/ Вече имаш билет – не би изпуснал SPIRIT of Burgas 2013, а още по-малко EDITORS

2/ Снимайте се – ти и билета, и ни изпрати мейл с прикачена снимка на [email protected]

3/ Напиши кратко, дълго, детайлно или пък лаконично обяснение (може и хайку 😉 на тема “Аз и EDITORS”

4/ Не забравяй да оставиш две имена и телефон за връзка   Ще изберем 10 от най-доообрите отговори!  

КРАЕН СРОК за участие: 21.07 – 23:59 ч.   Анонсират щастливците 23 юли. Да тръпнат на телефона!   ***SPIRIT of Burgas не осигурява билет за фестивала на спечелилите.        

SPIRIT of Burgas е най-мащабното музикално събитие в България, създадено и развиващо се по европейски стандарти. Първото издание на фестивала е през 2008 г., като от самото начало и до днес Община Бургас е съорганизатор на SPIRIT of Burgas, който се провежда под патронажа на кмета господин Димитър Николов.  

SPIRIT of Burgas 2013 отново се осъществява с професионалната подкрепа на Калоян Лалев и 24/7 Event Company, Асен Якимов и Joker Media Rental и не на последно място Solar.   SPIRIT of Burgas е носител на следните музикални признания:

§ 2008 – сред 15-те най-добри фестивали за Best European Festival на Yourope Festival Awards

§ 2009 – сред ТОП 10 за Best Overseas Festival на UK Festival Awards

§ 2009 – сред ТОП 20 на най-добрите фестивални дестинации в света, според иззданието The Times

§ 2009 – програмата на фестивала е разпространена в европейската мрежа на MTV в 16 страни

§ 2010 – номинация във финалната фаза на ТОП 10 за Best Medium Sized Festivals на първите награди European Festival Awards

§ 2010 – сред ТОП 10 за Best Overseas Festival на UK Festival Awards

§ 2011 – SPIRIT of Burgas е първият и все още единствен български музикален фестивал, който става част от европейската програма CEETEP (Central Eastern European Talent Exchange Program)

§ 2012 – SPIRIT of Burgas е първият и все още единствен български музикален фестивал, който става част от европейската програма ETEP (European Talent Exchange Program)