Насладете се! Салата с панирано сирене + пилешки филенца или ризото със зеленчуци и пилешко филе + чаша вино на невероятна…

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Изисканата атмосфера и елегантният стил са основните линии, които следвахме при създаването на Vincent’s Café Bar & Diner.

Към тях добавихме класа и разнообразие на напитките и кулинарните специалитети. Всичко ще ви бъде поднесено с финес и много въображение.

Заведението е подходящо за организиране и провеждане на:

    – коктейл партита    – частни и фирмени тържества    – бизнес срещиВ Trinity Park сме помислили и за най-малките ни посетители. При нас те могат да си поиграят в специално изграден за тях детски кът, където ще ги очакват безброи забавления.

Екипът на Vincent’s Café залага на индивидуалното отношение към всеки клиент.

Елегантната и изключително приятна обстановка е подходяща за мигове, прекарани с вашите приятели и семейство, празнуване на рождени и именни дни, провеждане на бизнес срещи и организирани мероприятия.

Vincent’s Café разполага с 90 седящи места на закрито и 40 – на открито. В заведението има два видео екрана, които могат да подчертаят стила и визията на вашето събитие или да бъдат елегантно допълнение към него. На нас можете да разчитате да направим вашия празник незабравим.

Балансирано овкусени свежи салати… филенца, приготвени по уникален начин… гарнитури, фино допълващи вкуса на основното ястие… Събудихме ли апетита ви? Сега си представете как избирате някое от кулинарните ни изкушения и го съчетавате с първокласно вино, а за финал се отправяте към витрината с десерти, за да харесате завършека на това вкусно изживяване. Във Vincent’s Café всичко е приготвено с внимание и изискване за най-високо качество.

А качествената храна e поднесена по елегантен начин. Именно поради това тя е наслада за сетивата. И защото знаем, че храненето е най-полезно, ако се прави с удоволствие, ние приготвяме кулинарни изкушения, които ще ви накарат да се усмихнете. Насладете им се!

Условия

Всеки потребител има право да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;

Ваучерът е валиден от 17.07.2013г. до 22.08.2013г.

Ваучерът включва :

Насладете се! Салата с панирано сирене + пилешки филенца или ризото със зеленчуци и пилешко филе + чаша вино на невероятна цена в Vincents Cafe!

Предварителна резервация на тел: +359-88-288-5536

Офертата включва меню по избор на страхотната цена от 7.99лв.!

Изберете между:

Варинат 1: Салата със сирене на плоча : панирано сирене на плоча,зелена салата,маслини,китайско зеле,домати – 300гр.

+ Панирани пилешки филенца с млечен сос и аромат на мащерка 200 гр.

+ Чаша вино на Логодаж само за 7.99лв.!

или 

Салата със сирене на плоча : панирано сирене на плоча, зелена салата, маслини, китайско зеле, домати 300 гр.

+ Ризото с пресни зеленчуци и пилешко филе 300 гр.

+ Чаша вино на Логодаж само за 7.99лв.!

Задължително представете вашия разпечатан ваучер на сервитьора;

Настоящата оферта може да закупите само ччрез сайта на www.Kolektivni.bg;

Виж всички условия на www.Kolektivni.bg;

След изтичане на офертата имате три дни,в които може да заплатите вашите заявени ваучери.