Скандални разкрития за Анджелина и Брад

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Скандални разкрития излязоха наяве за живота на Анджелина Джоли и Брад Пит, гръмнаха американски медии.

Според запознати актьорската двойка нямала нищо общо със звездния блясък, който показвала на червения килим.

„Те убеждават почитателите си в нещо коренно различно от себе си. Всъщност нямат нищо общо с този си образ“, шокиращо разкрива запознат.

„В имението им в Холивуд е пълен бардак, мръсотията цари навсякъде, а кутии от пица и храна за вкъщи са из цялата къща“, допълва още запознатият.

Дали защото не могат да смогнат на 6-те си деца или просто нямат време и служителите им не си вършат работата, но по думите на източници домът на Анджи и Брад е повече от отвратителен и дори на моменти из него се носи ужасна миризма.

„Те разрешават на наследниците си да се замерят с паста за зъби, и тя остава изсъхнала по стените без да се изчисти“, признава си помощнича, която преди е работила за звездната двойка.

Скандалните разкрития продължават, като излиза наяве, че Брад е почти вещоман и трупал книги и списания без да ги изхвърля. Самият актьор наскоро призна, че заради многобройната му челяд в къщата им никога не е скучно и винаги е пълен хаос.

„В нас винаги някои говори, крещи, плаче или се смее. Тишината за нас не съществува. Но аз го обожавам“, казва Пит.

Припомняме, че Анджелина Джоли и Брад Пит са заедно от 2005 г. и дори са сгодени. Двамата имат общо 6 деца – 3 биологични и 3 осиновени. Наскоро двойката обяви, че е решена да увеличи семейството си поне още 2-ма наследника – осиновено йорданче и още едно биолоично дете.