Нови 8 претендентки за титлата ”Мис България”

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

По време на втория лайф, на живо по TV7, водещите Кирил Ефремов и Камелия поканиха още 8 претендентки за короната. Това са:

АДРИАНА АНДРЕЕВА ПЪРВАНОВА

височина: 170 см, гр. обиколка: 87 см

талия: 65 см, ханш: 94 см

тегло: 56 кг

 

Адриана е на 23 години, от гр. София, стюардеса. Въпреки че работата й е високо в небето, тя не живее в облаците, а е здраво стъпила на земята. Гордее се със своето милосърдие и състрадание, а голямата й мечта е да открие себе си, защото мисли, че това ще я направи щастлива. Би искала да работи за промяна в Закона за осиновяването на деца. Определя се като леко разхвърляна. Дали това ще й попречи в отношенията с останалите момичета, предстои да разберем. 

 

АШУАК ШАУКИ ДОЛАТ

височина: 171 см, гр. обиколка: 80 см

талия: 56 см, ханш: 81 см

тегло: 45 кг.

Екзотиката в името и външността й идва от нейния баща, който е от Йемен. Според Ашли, както я наричат приятелите, най-големият й талант е способността ѝ да се вижда отстрани и винаги да си дава обективна самооценка. 21-годишната танцьорка от София мечтае хората да бъдат малко по-добри и да живеят живота си, вместо да се оставят той да ги подминава. В този сезон на предаването, Ашли ще се опита да докаже, че позитивизмът може да бъде верен спътник по пътя към победата. 

 

БОРЯНА ДЕЧКОВА НАЗЪРОВА

височина: 167 см, гр. обиколка: 87 см

талия: 68 см; ханш: 89 см

тегло: 53 кг.
 

На 20 години. Като една истинска красавица от Казанлък, Боряна успява да извоюва второ място в конкурса Царица Роза 2011. Детската й мечта е да стане пожарникар като баща си. Тренира бокс и мрази женските разговори  за гримове и прически. Определя се като мъжко момиче. Освен това умее да рисува и мечтае да учи актьорско майсторство. За нея следващата Мис България трябва да притежава съвкупност от грация, интелект и желание за развитие. 

 

ВАНЯ ИЛКОВА ПОПЧЕВА

височина: 173 см, гр. обиколка: 88 см

талия: 60 см, ханш: 91 см

тегло: 56 кг

19-годишната Ваня от Пловдив мечтае един ден да се превърне в известен модел. Също като майка си, която умира, когато Ваня е едва 3-годишна. В памет на майка си тя се амбицира да спечели конкурса и да преодолее тежката семейна трагедия.

Тренирала е волейбол и в себе си най-много цени упоритостта. Извоювала е трето място в конкурса „Най-добър млад барман на България“ и мисли, че следващата Кралица на Красотата в България трябва да е лъчезарна, чаровна и забавна. 

 

ВЕЛИНА ГЕОРГИЕВА УЗУНОВА

височина: 176,5 см, гр. обиколка: 85 см

талия: 66 см, ханш: 92 см

тегло: 61 кг
 

18-годишната „Мис Югозападна България“ Велина е от Сандански, но от една година живее в София, където следва висше образование. Също така гордо заема шесто място в конкурса „Princess of the Seventh Continent”. Приема „Мис България“ 2013 като предизвикателство, което ще й помогне да постигне голямата си мечта – един ден да носи големите крила на „Victoria’s Secret” . За себе си твърди, че е комуникативна и разбираща. Любопитна подробност е, че фолкпевицата Райна е нейна много близка приятелка. 

 

ВИЛИ РУМЕНОВА СТОЯНОВА

височина: 167см, гр. обиколка: 85 см

талия: 57 см, ханш: 87 см

тегло: 49 кг

Според Вили, следващата Мис България трябва да е естествена, уверена и чаровна – качества, които тя най-вероятно е придобила през единадесетте години усилени тренировки по художествена гимнастика. 

Вили е момичето, заради което състезателят в клас супермото Ангел Караньотов влиза с мотор в мола. В момента Вили и Ангел не са заедно. След раздялата им Вили се отказва от художествената гимнастика.    

Въпреки крехките си 17 години, красавицата от София твърди, че е готова да носи тежката корона на славата. Мечтае да бъде актриса.

 

ДЖУЛИЯ ДАНАИЛОВА СТОЯНОВА

височина: 175 см, гр. обиколка: 91 см

талия: 67 см, ханш: 95 см

тегло: 64 кг
 

Запознайте се с настоящата носителка на титлата Мис Пловдив 2013! Макар да е само на 17 години, Джулия вече мечтае за собствена клиника по неврохирургия. Като една истинска Мис, Джулия има зад гърба си дългогодишен опит с благотворителни кампании за деца, лишени от родителски грижи. Дали това ще й помогне да завоюва и титлата Мис България 2013? 

 

ИНГРИД ПЕТРОВА ЦВЕТКОВА

височина: 167 см, гр. обиколка: 90 см

талия: 61 см; ханш: 92 см

тегло: 57 кг
 

Ингрид е на 18 години, от София, но е живяла и в Словакия. Тази година става „Мис Абитуриентка“. Тринадесетте години тренировки по художествена гимнастика са й дали възможност да участва във важни състезания и турнири, които определя като най-голямото предизвикателство, пред което се е изправяла досега. Напуска спортната зала, заради наднормено за една гимнастичка тегло. Гордее се с външността си и мечтае да работи за намаляването на глада в третия свят.