Под прикритие на плажа

1
Добави коментар

Когато говорим за лято и стил, винаги се концентрираме около банските. Трескавата подготовка започва месеци преди да се е появило горещото слънце, а за почивката си всяко момиче държи да има по един различен бански за всеки нов ден. 

Но това, което често забравяме е, че докато стигнем до плажа или пък, когато искаме да отидем да хапнем на обяд, винаги е добре да имаме нещо над банския, което да е не по-малко стилно и интересно. Вярно е, че и една тениска би свършила работа, но защо да опростяваме нещата, когато става дума за мода и шанс да изразим себе си по един приятен начин. 

Селектирах три много приятни, стилни и чаровни идеи за стайлинг на плажа, които носят усещане за море, свобода и грация – задължителните аксесоари това лято без значение дали почивате у нас, в Гърция или на Френската ривиера. 

01
Ефирна риза и нищо повече. Както обичам да повтарям – less is more. Подберете нежен цвят, който си отива с банския ви, изчистена риза и дължина, която ви кара да се чувствате комфортно. И започвайте да разпръсквате чар по плажа…
02
Вариант от две части също не е за пренебрегване. Лек копринен панталон, задължително широк, за да ви създава усещане за прохлада. Къс, отново широк топ и сте готови за морски приключения със стил. 
03
Малката черна рокля е класика. Дори на плажа. Разбира се препоръчва се по-ефирен и свободен модел и задължително в съчетание с привличаща вниманието и слънчевите лъчи шапка. 

Снимки: Pinterest

Tweet